Címke: Hornyák TiborErzsébet-táborok zárónapja - már a táborok is fideszes kifizetőhellyé váltak

Erzsébet-táborok zárónapja - már a táborok is fideszes kifizetőhellyé váltak
Havi 2 millió forintos fizetés, 3 millióért bérelt villa, haveri alapon osztogatott szerződések. Mennyivel juthatott volna több a gyerekeknek, ha a Fidesz visszavesz a luxusimádatából? Hány rászorulón lehetett volna még segíteni, ha a fideszeseknek nem a közpénzek ellopása lenne a legfontosabb? Ha kicsit is érdekelnék ezek a kérdések a kormányt, akkor Hornyák Tibor már nem lenne a helyén.
2017-08-23 14:38 mszp.hu

Ma már a fideszes haverokat segíti az étkezési utalványokból befolyó profit

Ma már a fideszes haverokat segíti az étkezési utalványokból befolyó profit
Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón emlékeztetett: az Orbán-kormány 2010-ben azzal magyarázta az utalványpiac átalakítását, hogy a rászorulókat és nem a multicégeket akarják segíteni az ebből a szektorból származó extraprofittal.
2017-08-11 14:09 mti

Nyaraltat a Fidesz: zánkai luxus kontra gyermekek üdültetése

Nyaraltat a Fidesz: zánkai luxus kontra gyermekek üdültetése
Tipikus Fidesz: miközben folyamatos az országos propaganda az Erzsébet-táborok sikerei kapcsán, a rászoruló gyermekeket üdültető, állami vagyonból elkobzott alapítvány főnöke a 24.hu szerint elképesztő luxusban él. 110 ezer forint/nap a balatoni bérleménye. Lefagy a szülők és a gyerekek arcáról a mosoly. Orbán Viktor rendszerében a gyerekeket is meglopják.
2017-08-09 14:39 mszp.hu