Címke: hulladékgazdálkodásNem végezte el a feladatát, de 18 kocsit bérelne magának az NHKV

Nem végezte el a feladatát, de 18 kocsit bérelne magának az NHKV
A 2016-os év a hazai hulladékgazdálkodási rendszer teljes és központosított szétverését hozta. Április óta a lakosság számára is érzékelhető a probléma: nem érkeztek meg a csekkek a szemétszállítási díjról a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt-től (NHKV). Karácsony előtt vannak olyan emberek, akik háromnegyed évnyi, a szolgáltató hibájából felhalmozódott befizetetlen csekket rakhatnak a fa alá.
2016-12-21 16:10 mszp.hu

Tarlós István feleslegesen ment Orbán Viktorhoz

Tarlós István feleslegesen ment Orbán Viktorhoz
Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője szerint Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester pénteki látogatása Orbán Viktor miniszterelnöknél teljesen felesleges volt, mert nem hozott eredményt a város számára.
2016-09-02 14:26 MTI/mszp.hu

Belefulladunk a szemétbe, és rámegy a gatyánk is?

Belefulladunk a szemétbe, és rámegy a gatyánk is?
Az utcákat elárasztó szemetet prognosztizált sajtótájékoztatóján Szabó Sándor, miután tegnap több képviselőtársával közösen határozati javaslatot nyújtott be a hulladékgazdálkodási rendszer problémáinak azonnali megoldására.
2016-06-01 15:09 mszp.hu

Nem akarunk nápolyi szeméthegyeket Magyarországon látni!

Nem akarunk nápolyi szeméthegyeket Magyarországon látni!

Ha a kormány nem akar nápolyi körülményeket teremteni az ország egész területén, akkor előbb egyeztet az önkormányzatokkal, majd benyújt egy új hulladékgazdálkodási törvényt, amely újra fenntarthatóvá teszi a hulladékgazdálkodást Magyarországon.

2015-04-30 12:33 mszp.hu