Címke: húskombinátKormányzati segítség kell - még menthető a húsgyár

Kormányzati segítség kell - még menthető a húsgyár

Kizárólag gazdasági szempontok alapján ítéljük meg a húsgyár helyzetét és csakis abban az esetben tárjuk a nyilvánosság elé véleményünket, ha érdemi információt szeretnénk közölni – hangsúlyozta mai sajtótájékoztatóján Grőber Attila szocialista önkormányzati képviselő. A politikus elmondta, a gyár működése újabb fordulóponthoz érkezett.

2013-07-12 10:16 www.papa-ma.hu

Jól teszi Orbán, ha segít

Jól teszi Orbán, ha segít

Nagyon jól teszi az Orbán-kormány, ha valóban segítséget kíván nyújtani a Hajdú-Bét Rt. csődje miatt bajba jutott családoknak. Ezzel a kétharmados Fidesz három év után elődje nyomdokába lépett, az MSZP-kormány ugyanis már 2009-ben mentőövet nyújtott.

2013-05-09 16:19

Húsbavágó kérdések – avagy Kapuvár is vár?

Húsbavágó kérdések – avagy Kapuvár is vár?

Állami és önkormányzati milliárdokból mentenek meg három húsipari céget: Pápa, Gyula és Kaposvár megsegítése azt jelenti, hogy megerősítik a kormányzat három fontos várát. De miért vár Kapuvár hiába? Miért maradt ki a Kapuvári Hús Zrt. és a Kapuvári Bacon Kft. a csődhelyzetek megsegítésére indított kormányzati akcióból?

2013-01-11 10:54

Húsbavágó kérdések Kapuváron

Húsbavágó kérdések Kapuváron

Néhány napja a sajtóban bejelentették, hogy állami és önkormányzati milliárdokból megmentenek három húsipari céget. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, hogy mind a három - pápai, gyulai, és kaposvári - húsüzem esetében egyaránt megnyugtató megoldás született.

2013-01-03 14:33

Újra robbannak a fideszes földmutyik

Újra robbannak a fideszes földmutyik
2012-08-30 14:07