Címke: interjúÖngól az önkormányzatok kinyírása

Öngól az önkormányzatok kinyírása
Ez egy hűbéri rendszer – mondja az önkormányzatok önállóságának felszámolásán évek óta dolgozó Fidesz-kormány hűséges kiválasztottaknak osztogató politikájáról Szentgyörgyi József. A Baloldali Önkormányzati Közösség (BÖK) ügyvezető alelnöke, 2006 óta Halásztelek szocialista polgármestere az önkormányzati törvény legutóbbi módosítása után azt kérdezi kormánypárti kollégáitól: milyen érzés, amikor rátok mondja a saját kormányotok, hogy nem tudtok gazdálkodni, nem tudtok felelős döntéseket hozni, nem értetek hozzá, és egyébként korruptak vagytok, a legjobb volna, ha nem is lennétek.

Tóbiás: többen kell legyünk, mint a párt

Tóbiás: többen kell legyünk, mint a párt
Hamarosan kormányértékelőt rendez az MSZP - jelentette be a párt elnök-frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Tóbiás József úgy fogalmazott, ez a parlamenti szezon környékén lesz.
2016-02-10 15:00 inforadio.hu

„Nem kell, hogy szeressenek, csak hajtsák végre, amit kérek”

„Nem kell, hogy szeressenek, csak hajtsák végre, amit kérek”
Tóbiás József interjúja a Magyar Időkben.
2016-01-27 12:59 Magyar Idők

Jobbat mond a kerítésnél

Jobbat mond a kerítésnél
Ha valaki úgy gondolja, személyes jövőt tud építeni a pártot bíráló megszólalásaival, az nemcsak a társadalmat nem érti, de az MSZP belső viszonyait sem.
2015-11-23 14:10 nol.hu

Sosem mondtam, hogy 2015-ben váltópárt leszünk

Sosem mondtam, hogy 2015-ben váltópárt leszünk

Nem aggódik az MSZP alacsony népszerűsége miatt Tóbiás József pártelnök, mert sosem ígérte, hogy 2015-re váltópártot csinál. Szerinte azonban már mást és másként csinál a párt, és gyorsabb is lett. A pártszékház helyett Horn-centert fog létrehozni, ahová minden civilt és Facebook-csoportot befogad, novemberre összehívja a kongresszust, hogy kijelölje a stratégiát és döntsön az előválasztásról. 2018-ig készül elnöknek, Mesterházy Attila visszatérésétől nem tart. Interjú Tóbiás Józseffel.

2015-07-17 12:20 index.hu

Elnézést kérek, nem viszonyulok

Elnézést kérek, nem viszonyulok

A Vasárnapi Hírek interjút készített Tóbiás József pártelnök-frakcióvezetővel. 

2015-05-11 10:20 Vasárnapi Hírek

Pártállástól függetlenül paksi

Pártállástól függetlenül paksi

A Paksi Hírnök Heringes Anita országgyűlési képviselővel készített interjút.

2015-04-08 14:08 Paksi Hírnők

A szegények legfeketébb vasárnapja következik

A szegények legfeketébb vasárnapja következik

A Fidesz a szociális elvonások, az adótörvények, a foglalkoztatáspolitika révén tudatosan süllyeszti le a középosztályt.

2015-02-28 13:53 Népszava

Tóbiás: "ez bizony melós dolog"

Tóbiás:

Biztosan szervez előválasztást a szocialista párt a következő voksolás előtt - mondta az MSZP elnöke. Tóbiás József az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, a helyi beágyazottság mellett ma másodlagos, hogy egy jelölt melyik pártközösség tagja. Az általuk szorgalmazott új Magyarország-modellt pedig szerinte a civilekkel közösen kell kidolgozni, ami "melós". 

2015-02-26 15:25 inforadio.hu

Botka: "itt nem fog éhen halni senki"

Botka:

A kormány "nagyszerű" gazdaságpolitikája, unortodox pénzügyi megoldásai, társadalmi érzéketlensége miatt az elszegényedés növekszik, miközben a támogatások folyamatosan csökkennek, bizonyos fajták - méltányossági közgyógyellátás, adósságkezelési szolgáltatás - egyszerűen megszűnnek. Ezt az egyre növekvő árkot kellene átugrania az önkormányzatoknak úgy, hogy a 3200 településből 2900-nak nincs egyetlen fillér szabadon elkölthető forrása sem - figyelmeztet Botka László. Szeged polgármestere, az MSZP választmányi elnöke szerint a kormányzat durva kommunikációs trükkökkel operál és szociálisan teljesen érzéketlen, miközben az önkormányzatok egyedül képtelenek ellátni szociális feladataikat.

2015-01-23 10:08 Népszava
«123456...»