Címke: interjúTóbiás: az MSZP-nek a helyi közösségek szószólójának kell lennie

Tóbiás: az MSZP-nek a helyi közösségek szószólójának kell lennie

A MSZP-nek a helyi közösségek szószólójának kell lennie az Országgyűlésben és a települési önkormányzatokban - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban. Tóbiás József szerint 2018 a változás és a győzelem éve lesz. A szocialisták frakcióját az ellenzéki pártvezető lelkes, szorgalmas és tenni akaró képviselőcsoportként jellemezte.

2014-12-19 11:01 mszp.hu

Tóbiás: Simicska ne játsszon a választókkal!

Tóbiás: Simicska ne játsszon a választókkal!

Ha a változáshoz civil jelöltre van szükség Veszprémben, az MSZP támogatni fogja – nyilatkozta lapunknak Tóbiás József. A szocialista pártelnök Simicska Lajosnak azt üzeni: ne játsszon öncélúan a választókkal! Az interjúban arról is beszél, az ellenzék nem sértődhet meg az elmúlt huszonöt évet bíráló tüntetőkre.

2014-11-28 11:32 nol.hu

Tóbiás József: "létezik baloldal, úgy hívják: MSZP"

Tóbiás József:

Nemzeti elkötelezettségű, modern, karakteres, baloldali néppártot szeretne fölépíteni az MSZP elnöke. Tóbiás József az InfoRádió Aréna című műsorában azt ígérte, 2019-ben lesz baloldali főpolgármester-jelölt. 

2014-11-06 09:25 inforadio.hu

Mint a víz, a meleg - úgy kell az internet

Mint a víz, a meleg - úgy kell az internet

Digitális Magyarország megteremtésére és nem internetadó-bevezetésre van szükség Magyarországon. Interjúnk Baja Ferenccel.

2014-11-01 18:53 ma.hu

Tóth József: A településeken a teljesítmény számít

Tóth József: A településeken a teljesítmény számít

Aki harcba megy, győzni szeretne - a szocialista Tóth József és csapata így indult a XIII. kerületben. Bíztak abban, hogy az elmúlt húsz év teljesítményét értékelni fogják a választók és rájuk szavaznak akkor is, ha a baloldal többi pártja összefogott ellenük. A régi-új polgármester szerint a településeken a teljesítmény számít, ezért is győzhettek minden egyéni kerületben. Tóth úgy véli, az emberek normálisak, az ellenzéki politikusoknak hozzájuk kell felnőniük; normálisnak kell lenni és megosztás helyett a megoldásokat keresni.

2014-10-18 09:32 Népszava

Botka László Szegedet építette, nem magát

Botka László Szegedet építette, nem magát

Az Orbán-rendszert nem lehet legyőzni egy erős Magyar Szocialista Párt nélkül - mondja az MSZP országos választmányának elnöke. Botka László, aki továbbra is Szeged polgármestere lehet - úgy látja, az ő - nem is első - sikere tanulságos lehet az egész pártnak. A szavazók ugyanis a teljesítményt értékelik, s egy olyan pártnak, amely csak vitázik és magával foglalkozik, nincs valódi üzenete a választópolgároknak. A következő három évben - amikor nem lesz választás - mindenkinek építkeznie kell. A baloldali pártok ebben az időben is együttműködhetnek, de az összefogás kérdése csak a következő voksolás előtt merülhet fel.

2014-10-18 09:31 Népszava

Interjú Tóbiás Józseffel

Interjú Tóbiás Józseffel

Új időszámítást ígér jövő hétfőtől az MSZP-ben Tóbiás József elnök, aki erről a vadonatúj pártról most csak annyit árul el: ennek az első lépése, hogy az MSZP nem állhat Bokros Lajos mögé a főpolgármester-választáson. A két hónapja megválasztott elnök nem tart az MSZP megszűnésétől, bár a választások után számít vitákra a párton belül és Gyurcsányékkal is, akiket most nem segítene frakcióval. Azon nem gondolkodik, lenne-e miniszterelnök.

2014-10-06 10:05 index.hu

Nem zárható ki a társadalmi robbanás

Nem zárható ki a társadalmi robbanás

A vidéket csak helyben, sziszifuszi munkával lehet visszaszerezni, illetve az MSZP mellé állítani - vélte Gőgös Zoltán egyebek mellett a Népszavának adott interjúban. A több évtizedes mezőgazdasági tapasztalatokkal rendelkező volt agrárminisztériumi államtitkárt nemrégen a párt elnökhelyettesévé választották a szocialisták. Már beköszöntő beszédében hangsúlyozta, el kell menni az emberek közé és olyan programot kínálni nekik, ami kimozdíthatja őket a félelem okozta bénultságból, fásultságból, hogy le lehessen váltani az Orbán rezsimet. A szakpolitikusnak lesújtó a véleménye a kormány agrárpolitikájáról is.

2014-08-01 09:09 Népszava

Tóbiás József: Nem hajolhatunk el

Tóbiás József: Nem hajolhatunk el

Egy alternatív Alkotmánybíróság létrehozásáról is beszélt tervei között lapunknak a szombaton az MSZP elnökévé választott Tóbiás József. Nem hisz a csodajelöltekben, és úgy látja, az ellenzék Budapesten megint kezd belecsúszni abba a hibába, hogy az összefogást teszi céllá ahelyett, hogy arról beszélne, min akar változtatni.

2014-07-24 09:14 Népszabadság

Így nem lehet erős Magyarországot építeni

Így nem lehet erős Magyarországot építeni

Az MSZP új elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, a kormány kontrollvesztését bizonyítja az, hogy éjszaka, titokban, közmegegyezés nélkül állították fel a Szabadság téri német megszállási emlékművet.

2014-07-22 13:22 inforádió
«123456...»