Címke: IUSYÚjraválasztották Gúr Rolandot a szocialista világszervezet legfőbb vezetői közé

Újraválasztották Gúr Rolandot a szocialista világszervezet legfőbb vezetői közé
Hétvégén tartotta tisztújító kongresszusát a több mint 100 országból 151 tagszervezetet tömörítő szocialista ifjúsági világszervezet, a IUSY. A négynapos tanácskozás során újraválasztották a szervezet Ellenőrző Bizottsága elnökévé, a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom nemzetközi titkárát, dr. Gúr Rolandot.
2018-02-19 17:05 mszp.hu

Gúr Rolandot választották a szocialista világszervezet legfőbb vezetői közé

Gúr Rolandot választották a szocialista világszervezet legfőbb vezetői közé
Hétvégén tartotta tisztújító kongresszusát a több mint 80 országból 134 tagszervezetet tömörítő szocialista ifjúsági világszervezet, a IUSY. A négynapos tanácskozás során a szervezet Ellenőrző Bizottsága elnökévé választották, a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom nemzetközi titkárát, dr. Gúr Rolandot.
2016-02-29 09:41 mszp.hu

A jobboldali populizmus helyett társadalmi igazságosságot!

A jobboldali populizmus helyett társadalmi igazságosságot!

A Szocialista Ifjúsági Internacionálé (IUSY) legutóbbi tanácsülésén ismét bizonyította, hogy a jobboldali, kirekesztő politikának van alternatívája. A szocialista fiatalok hisznek abban, hogy a társadalmi igazságosság és a gazdasági fejlődés nem zárja ki egymást, és hogy a konfliktusok békés úton is rendezhetőek. Mi ifjú szocialisták nem tudjuk elfogadni az emberéletek kioltásával járó konfliktusokat, az extremizmust vagy a szélsőséges eszmék terjedését.

2015-05-14 09:56 mszp.hu