Címke: Jávor BenedekBrüsszelben is gyűjtik a "lopásgátló népszavazás" támogató aláírásait - Jávor Benedek is csatlakozott

Brüsszelben is gyűjtik a "lopásgátló népszavazás" támogató aláírásait - Jávor Benedek is csatlakozott
Egyre több külföldön élő magyar támogatja aláírásával a földügyben és a kétmilliós bérplafon kapcsán kezdeményezett népszavazási kérdéseket - ezt Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő jelentette be brüsszeli sajtótájékoztatóján. Az MSZP alelnöke elmondta, hogy nemcsak személyesen gyűjtik a támogató szignókat, de a letölthető aláírásgyűjtő íveket eljuttatták azokhoz a külföldön élő magyar csoportokhoz is, amelyekkel Ujhelyi az elmúlt hónapok képviselői fogadóórái során aktív kapcsolatot épített ki. "Jövő héten például Manchesterben fogok találkozni a kint élő magyar fiatalokkal, itt is folytatni fogjuk a támogató aláírások gyűjtését" - fogalmazott a képviselő.
2016-04-21 18:48 mszp.hu

Az MSZP szolidáris Jávor Benedekkel

Az MSZP szolidáris Jávor Benedekkel

Az MSZP felháborítónak tartja, hogy a rendőrség Jávor Benedek ellen indított eljárást az általa szerkesztett blog miatt, és nem a zöldhatóság botrányos ügyeit vizsgálja ki az általa is leírtak alapján.

2013-07-10 18:04