Címke: jutalomKérdés a Klikhez cirkusz-ügyben

Kérdés a Klikhez cirkusz-ügyben
A Klik a korábbi írásbeli kérdéseinkre és a vasárnapi sajtótájékoztatónkra reagálva ma ígéretet tett arra, hogy az ajándék cirkuszjegyek mellé kedvezményes vonatjegyet is biztosít a kitűnő bizonyítványt szerzett diákoknak és kísérőiknek. Ezek szerint az iskolafenntartónál most tűnt fel, ami a számokból is hetek óta egyértelmű: a magyar szülők többsége egyszerűen nem tudja kifizetni egy fővárosi utazás költségét.
2016-07-11 16:54 mszp.hu

Jó ötletet rontottak el a gyermekek ingyenes cirkuszjegyével

Jó ötletet rontottak el a gyermekek ingyenes cirkuszjegyével
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, a népjóléti bizottság tagja a párt vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta: mintegy 112 ezer általános iskolai diák a kitűnő bizonyítvány mellé ajándék cirkuszjegyet kapott a Fővárosi Nagycirkuszba, de egy átlagos kétkeresős, kétgyermekes család nem tudja kifizetni a Budapestre utazás és a további jegyek összesen akár húszezer forintos költségét.
2016-07-10 11:59 MTI/mszp.hu

A Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj adományozása

A Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj adományozása
Úgy gondolom, nincs ember ma Magyarországon, aki ne értesült volna a migráns helyzetről valamilyen formában és nincs olyan ember, akinek ne lenne véleménye az üggyel kapcsolatban. Ez érezhetően megosztja a lakosságot. Viszont egyben, egyetért mindenki: a határra kivezényelt rendőrök rengeteget dolgoztak és a bérezésen kívül egyéb elismerésben is részesíteni kell őket.
2016-01-15 15:35 mszp.hu