Címke: Karácsony Gergely

Karácsony Gergely: káoszból szép nyerni tavasszal

A „politikai elvtelenségből világcsúcsot döntő” Jobbikkal nem akar együttműködni, de a párt szavazóinak ajánlatot tesz Karácsony Gergely zuglói polgármester, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Szerinte még bőven benne van a pakliban a kormányváltás.
2017-12-13 10:22 Népszava

Üdvözöljük a Párbeszéd nyilatkozatát

Ma tízből hét magyar elégedetlen a kormánnyal, a többség kormányváltást akar. Az ellenzék dolga az, hogy az ennek megfelelő, a legérthetőbb és leghatékonyabb szavazást lehetővé tegye. Ezért képviseltük és képviseljük azt az álláspontot, hogy a demokratikus ellenzéki erőknek, akik elkötelezettek a kormányváltásban - gyakran a saját pártérdekeiket is háttérbe szorítva - közösen kell indulni a választáson. A változást akarók számára egyértelmű és világos tartalmi és szervezeti alternatívát kell nyújtani.
2017-12-08 11:15 mszp.hu

Önkormányzatiság: folyamatos kivéreztetés

Az Európai Magyarország című konferencia záró beszélgetése az önkormányzatiság jövőjéről szólt. Bánó András moderátor vendégei között tapasztalt és kevésbé régi városvezetők voltak.
2016-10-21 10:33 szeged.hu

A zuglói önkormányzat visszatéríti a kommunális adót

Visszakaphatják a volt fideszes vezetés alatt beszedett kommunális adót a zuglóiak - közölte Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, aki Tóth Csabával, az MSZP XIV. kerületi elnökével tartott sajtótájékoztatót vasárnap.

2014-12-07 14:25 MTI/mszp.hu

A zuglói összefogás felszámolja a Papcsák-korszakot

2014-08-16 13:57
«123»