Címke: Kecsekmét„Mindenkinek van egy álma”

„Mindenkinek van egy álma”
„Mindenkinek van egy álma” - szólt valamikor ez a dal, és valóban, minden embernek vannak álmai, elképzelései az élete során. Ugyanígy lehet természetesen egy családnak, nagyobb közösségnek, de akár egy városnak, országnak is. Akár a mi városunknak is, melyet több mint 100 évvel ezelőtt élt polgármesterei minden igyekezetükkel próbáltak kiemelni egy nagyra nőtt alföldi faluból, igazi polgárvárossá. Tudásukkal az akkori szerencsés politikai, gazdasági körülmények között sikerült egy olyan városépítési folyamatot beindítani, melyet csak az első világháború közbejövetele szakított meg, igaz, hosszú időre.
2016-02-18 10:23 mszp.hu

Városi sportkoncepciót!

Városi sportkoncepciót!

A Magyar Szocialista Párt Kecskeméti Szervezete megdöbbenve értesült arról, hogy az eddig élvonalban szereplő Kecskeméti TE labdarúgó együttese csak a megyei első osztályban indul a 2015/2016-os szezonban.

2015-07-14 15:12 mszp.hu

Csekély eredményeket hozó családi kedvezményekkel szúrja ki a nők szemét a kormány

Csekély eredményeket hozó családi kedvezményekkel szúrja ki a nők szemét a kormány

Laskovics Diána, az MSZP Bács-Kiskun megye 2. választókerületének képviselőjelöltje elmondta, hogy kevés pénzből, csekély eredményeket hozó családi kedvezményekkel szúrja ki a nők szemét a kormány.

2013-12-18 13:25