Címke: KiskunfélegyházaParlamenti törvénygyár: elhibázott egészségügyi politika, kiárusított magyar állampolgárság

Parlamenti törvénygyár: elhibázott egészségügyi politika, kiárusított magyar állampolgárság

Dr. Garai István Levente országgyűlési képviselő (MSZP) és Eszik Bence, az MSZP Kiskunfélegyháza, elnökségi tagja, a SOCIETAS   Baloldali Ifjúsági Mozgalom Bács-Kiskun megyei elnöke tartott ma (november 16-án) sajtótájékoztatót Egészségügyi salátatörvény , illetve  Itt az újabb fideszes biznisz: magyar állampolgárság olcsón eladó!  címmel, a párt Gorkij utcai székházában.

2012-11-16 14:53

Kapus Krisztiánnak agyára ment a hatalom...

Kapus Krisztiánnak agyára ment a hatalom...

Eddig is tudtuk, eddig is számos jelét adta cezaromániájának, de most nyíltan, köntörfalazás nélkül vágta az arcunkba, hogy ő a "kétharmad" birtokában dőzsölő honatyaként bizony bármit megtehet.

2012-11-16 14:47

Kórház eladósítva, ösztöndíjak befagyasztva

Kórház eladósítva, ösztöndíjak befagyasztva

 

A városi kórház adósság-állományának növekedése, illetve a Bursa Hungarica ösztöndíjak helyzete volt a témája annak a sajtótájékoztatónak, melyet ma (október 12-én) tartott Dr. Garai István Levente országgyűlési képviselő és Eszik Bence, az MSZP Kiskunfélegyháza elnökségi tagja, a SOCIETAS – Baloldali Ifjúsági Mozgalom Bács-Kiskun megyei elnöke az MSZP helyi székházában.

2012-10-15 10:54

MSZP Kiskunfélegyháza: Határozatlan a városvezetés!

MSZP Kiskunfélegyháza: Határozatlan a városvezetés!

Újabb törvénytelenségre, jogsértésre hívta fel a figyelmet a Magyar Szocialista Párt kiskunfélegyházi szervezetnének sajtótájékoztatóján a közvélemény figyelmét Horváth Tamás a párt helyi alelnöke.

2012-10-15 10:50

„A lábukkal szavaznak”

„A lábukkal szavaznak”

Ezt mondták azokra, akik a diktatórikus NDK-ból a demokratikus NSZK-ba szöktek.

2012-10-15 09:26

Aláírásgyűjtés az aktív betegellátás visszaállításáért

Aláírásgyűjtés az aktív betegellátás visszaállításáért

 

„Vissza a teljes értékű kórházat városunknak” címmel indít aláírásgyűjtéssel egybekötött kampányt az MSZP Kiskunfélegyházi Szervezete. Az akció elindítását október 2-án sajtótájékoztatón jelentették be a szervezet helyi vezetői.

2012-10-15 09:21 felegyhazitv.hu
«12»