Címke: KiskunhalasÚj elnöke van a halasi MSZP-nek

Új elnöke van a halasi MSZP-nek

Egy alulról felmenő rendszerű tisztújítás zajlik az MSZP-ben, így Halason is változások történtek. Többek között erről is beszélt Török Zsolt mai sajtótájékoztatóján.

2014-06-26 10:16 halasmedia.hu/halasinfo.hu/mszp.hu

Európai minimálbérre és nyugdíjra van szükség

Európai minimálbérre és nyugdíjra van szükség

Kiskunhalason beszélt az MSZP korábbi európai parlamenti képviselője pártja céljairól, a közelgő választások kapcsán. Harangozó Gábor szerint Magyarország helye az unióban van, annak ellenére is, hogy az nem működik tökéletesen.

2014-05-23 12:02 Halasinfo

Adomány a kiskunhalasi kórháznak

Adomány a kiskunhalasi kórháznak

Mesterházy Attila, a kormányváltó erő miniszterelnök-jelöltje Török Zsolttal pénzadományt adott át a kiskunhalasi Semmelweis Kórház csecsemőosztályának.

2014-03-18 11:26 mszp.hu

Kátyút avatott Török Zsolt

Kátyút avatott Török Zsolt

A térség útjainak kifogásolható állapotáról már Bányai Gábor a térség (FIDESZ-KDNP) országgyűlési képviselőjelöltje is beszélt januárban. Ellenfele csütörtökön ettől tovább ment. Török Zsolt  a Petőfi utcán az egyik legnagyobb kátyúba virágot is ültetett.

2014-03-02 07:32 halas info

Török Zsolt kampánynyitója

Török Zsolt kampánynyitója

Szombaton délután tartotta kampánynyitóját a baloldali összefogás, amelynek jelöltje, Török Zsolt a gazdasági és közélet igazságtalanságainak felszámolása és a fejlesztések köré építette programját.

2014-02-24 14:09 halasmedia.hu/mszp.hu

Visszaállítjuk a nyugdíjak adómentességét

Visszaállítjuk a nyugdíjak adómentességét

Török Zsolt meghívására a kiskunhalasi választókerület településein tart „valós konzultációt” nyugdíjasoknak, korhatáralattiaknak, járadékosoknak, rokkantaknak, és nyugdíjba készülőknek Korózs Lajos szociológus, az MSZP elnökségi tagja.

2014-02-20 09:32 halasinfo.hu

A kormány gazdaságpolitikáját értékelte

A kormány gazdaságpolitikáját értékelte

Ma délelőtt a Csipkeházban tartott sajtótájékoztatót Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje. A politikus a kormány gazdaságpolitikájáról, és annak eredményeiről mondta el véleményét.

2014-02-05 13:02 Halasmédia

A nyugdíjasokat is átverte a Fidesz?

A nyugdíjasokat is átverte a Fidesz?

Török Zsolt és Marton Imre Kiskunhalason tartott sajtótájékoztatójukon elmondták: a Fidesz korábbi ígéreteivel szemben nem tett semmit a nyugdíjasokért, valamint a fiatalok elvándorlásának megakadályozásáért.

2014-01-31 10:28 mszp.hu