Címke: kiugró munkanélküliségHiánypótló reagálás Pankucsi Zoltán sajtótájékoztatójára

Hiánypótló reagálás Pankucsi Zoltán sajtótájékoztatójára

Az Orbán-kormány mai jóhírmondója az elmúlt évek legfontosabb munkaerő-piaci eredményéről elfelejtett beszámolni, ezért megtesszük helyette: hazánkban ma kevesebben dolgoznak, mint 2010 előtt.

2014-01-23 14:37 mszp.hu

Ma rosszabbul élünk, mint három éve

Ma rosszabbul élünk, mint három éve

Tóbiás József hétfői, napirend előtti felszólalásában azt mondta, hogy a kormányra kerüléskor a Fidesz 5 százalékos évenkénti gazdasági növekedést prognosztizált, de az ország inkább hátra csúszik a nemzetközi rangsorokban, vagy toporog egy helyben.

2013-10-07 16:34 MTI/mszp.hu

A Fidesz-KSH-kormány jobban teljesít

A Fidesz-KSH-kormány jobban teljesít

A Fidesz-KSH-kormány egyre jobban teljesít. Ha így folytatják, tavaszra talán azt is sikerül kimutatniuk, hogy négy év alatt Magyarország a munkahelyek Mekkája lett.

2013-09-27 12:09

Ne a szegények legyenek a költségvetési csökkentés áldozatai!

Ne a szegények legyenek a költségvetési csökkentés áldozatai!

Félő, hogy a tervezett megszorítás első számú áldozatai ismét azok a társadalmi csoportok lennének, akik egyébként is a válság kárvallottjai: az állástalanok, a létminimum alatt élők, a kisebbségekhez tartozók, a fiatalok, az idősek.

2013-09-10 16:31

Az Orbán-kormány kudarca

Az Orbán-kormány kudarca

Döbbenetes az arrogancia, ahogy a Fidesz megpróbálja lenyomni az emberek torkán saját ömlengő sikerpropagandáját. Az egész ország előtt teszik nevetségessé önmagukat, amikor a munkahelyvédelmi akcióterv sikerével hencegnek. Értelmetlen számokkal dobálóznak, szirupos közleményeket írnak, melyeknek a valósághoz annyi köze van, mint Orbán Viktornak a jó kormányzáshoz: semmi.

2013-08-16 10:29