Címke: KKVA luxuskamara helyett a kisvállalkozásokat kellene támogatni!

A luxuskamara helyett a kisvállalkozásokat kellene támogatni!

Ha kötelezővé teszik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarai tagságot a kis- és középvállalkozások számára, újabb cégbedőlési hullámot indítanak el.

2014-05-21 16:12 mszp.hu

Négy év alatt kétszázötvenezer munkahelyet fogunk teremteni

Négy év alatt kétszázötvenezer munkahelyet fogunk teremteni

Kétszázötvenezer "valódi" munkahelyet, százezer forint nettó minimálbért, valamint a kis- és középvállalkozói (kkv) szektor fejlesztését ígérte Mesterházy Attila, a kormányváltó erők miniszterelnök-jelöltje kedden Monoron egy lakossági fórumon.

2014-03-11 15:45 MTI/mszp.hu

Jó tanács Puskás Imrének

Jó tanács Puskás Imrének

Jó tanács az országos politikából távozni kényszerülő Puskás Imrének: saját vállalkozás beindításával ne próbálkozzon. Ha valaki olyan szinten nincs képben a hazai kis- és középvállalkozói réteg állapotát tekintve, mint a költségvetési bizottság alelnöke, jobb, ha messzire elkerüli a kkv-szektort.

2014-02-18 17:32 mszp.hu

Kisvállalkozások nagy vegzálása

Kisvállalkozások nagy vegzálása

Váratlanul visszavonta két újabb online pénztárgép forgalmazási engedélyét a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH). Az előzetes tájékoztatás nélkül meghozott döntés nemcsak a forgalmazókat döbbentette meg, hanem az online kasszák bevezetése körüli káosszal több mint fél éve vegzált kis- és középvállalkozásokat is.

2014-01-24 15:48 mszp.hu

Indul a kaszinómutyi

Indul a kaszinómutyi

Az Orbán-kormány tavaly ősszel nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egyik napról a másikra megszüntette a nyerőgéppiacot Magyarországon. Most újranyitják. Maguknak.

2013-11-04 15:17

Rugalmasságot az uniós források teljes felhasználása érdekében!

Rugalmasságot az uniós források teljes felhasználása érdekében!

Különösen fontos, hogy az Orbán kormány a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva biztosítsa a fennmaradó 4000 milliárd forint uniós támogatás hatékony felhasználását. Nemzeti összefogással tegyünk meg mindent, hogy a magyar családok, önkormányzatok és a kis- és középvállalkozások egyetlen eurócentet se veszítsenek el!

2013-09-11 11:41

Lehetetlen helyzetben a kisvállalkozások

Lehetetlen helyzetben a kisvállalkozások

Három év alatt átlag 300 (!) százalékkal növekedtek a jászberényi vállalkozásokat sújtó terhek. Pócs Jánosnak, a Fidesz országgyűlési képviselőjének a kormányzati sikerpropaganda szajkózása helyett ezért sokkal inkább a vállalkozók megsegítésén kellene fáradoznia.
 

2013-07-23 16:23

Teljes bizonytalanság jellemzi a kkv-kat

Teljes bizonytalanság jellemzi a kkv-kat

A Fidesz kijelentéseivel ellenkezőleg - ma teljes bizonytalanság jellemzi a kis- és középvállalkozások helyzetét Magyarországon.

2013-07-17 13:16 MTI/mszp.hu

A vállalkozóknak indított Erasmus európai sikersztori

A vállalkozóknak indított Erasmus európai sikersztori

„Az Európai Parlament elkötelezett az „Erasmus - fiatal vállalkozóknak” című program folytatása mellett, mert az nemcsak az egyik legfontosabb uniós értéket, a tudás szabad áramlását ülteti át a gyakorlatba, de rendkívül hasznos a frissen indult kkv-k számára” – összegezte a téma parlamenti meghallgatásán elhangzottakat Herczog Edit.

2013-07-12 08:52

Az Orbán-kormány megbukott

Az Orbán-kormány megbukott

Eddigi bizonyítványai alapján elmondhatjuk, hogy az Orbán-kormány elégtelenül teljesített, ezért megbukott. A magánpénztári vagyon lenyúlása, a földmutyi, a trafikmutyi, mind-mind bukást ért. Most kiderült az is, hogy a kis- és középvállalkozások esetében is minősíthetetlenül gyengén teljesített az orbáni gazdaságpolitika.

2013-07-09 13:08
«123»