Címke: koncepciós perekSorra buknak el a fideszes koncepciós perek

Sorra buknak el a fideszes koncepciós perek
Lassan összeszámolni sem lehet a politikusaink ellen 2010 után indult, és azóta elbukott koncepciós pereket. A független magyar bíróságon ma Juhász Ferenc és Fapál László ügyében bebizonyosodott, amiben mi mindvégig hittünk, hogy ártatlanul hurcolták meg őket.
2016-06-20 16:07 mszp.hu

Eddig és ne tovább!

Eddig és ne tovább!

A Kúria jogerősen felmentett egy 8 éve húzódó ügyben. A bíróságról kilépve az első mondataim a megbocsájtás, az előre tekintés mondatai voltak. Jeleztem, nem várok bocsánatkérést és annak ellenére nem kívánok végtelenül húzódó kártérítési pereket indítani, hogy a jogi szakvélemények szerint jó eséllyel megtehetném.

2014-05-23 11:57 mszp.hu

A jegyszedő felelős az incidensért

A jegyszedő felelős az incidensért

A Tanú című film egyre több jelenete elevenedik meg napjainkban. Biztosan sokan emlékeznek arra, amikor Pelikán elvtárs utasítására a sportuszodában ráengedték a sorban álló tömeget a medencében egyedül úszkáló Bástya elvtársra, aki árulást kiáltott. Utána persze következménye is lett: a jegyszedőt internálták.

2013-10-30 10:18

Az MSZP nem hagyja magát és Magyarországot sem

Az MSZP nem hagyja magát és Magyarországot sem

Ma már világos, hogy a Fidesz a katasztrofális kormányzásáról próbálja elterelni a figyelmet. Ezért citálja bíróság elé a narancssárga pórázon tartott ügyészséggel Molnár Gyulát is. Az MSZP a Molnár Gyula elleni újabb koncepciós vádat az ellenzékkel való leszámolási kísérlet részének tekinti. Az MSZP szolidáris Molnár Gyulával és minden baloldali politikussal, akit az MSZP elleni politikai leszámolás részeként támadnak.

2013-10-18 13:18

Ismét eljön a "füstös kihallgatószobák" kora?

Ismét eljön a
2011-07-05 12:37