Címke: konferenciaAz oktatással lehet kilábalni a válságból

Az oktatással lehet kilábalni a válságból

Az Európai Parlament szocialista frakciójának elnöke szerint az oktatás segítségével lehet kilábalni a válságból. Hannes Swoboda erről csütörtökön, Szegeden, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták képviselőcsoportjának Európa megújul című konferenciája előtt beszélt a sajtó képviselőinek.

2013-10-03 21:16 MTI/mszp.hu

Reuters telekonferencia a régióban

Reuters telekonferencia a régióban

Létbiztonság, jogbiztonság és demokrácia - ezek azok az alappilérrek, amelyekre a következő kormánynak építenie kell az új társadalmi berendezkedést. Azaz megteremteni a normális élet lehetőségét - többek között erről beszélt Mesterházy Attila azon a régiós telekonferencián, amelyet a Reuters szervezett Budapesten, s amelyen a régió számos országából kérdezhettek a hírügynökség tudósítói.

2013-09-25 18:17 mesterhazy.hu

Vegetál a honvédség

Vegetál a honvédség

Vissza kell állítani a Magyar Honvédség tekintélyét, tisztességes bért és karriert kell biztosítani a katonáknak - a szocialista Szekeres Imre szerint ez a következő baloldali kormány feladata. A József Attila Alapítvány kuratóriumának elnöke egy tegnapi konferencián arról is beszélt, hogy az Orbán-kormány idén a GDP 0,69 százalékára csökkenti a honvédelmi költségvetést, ami "igazi hungarikum a NATO-ban".

2013-05-17 15:41 Népszava

Politikai válság van Magyarországon

Politikai válság van Magyarországon

Magyarországon nemcsak gazdasági, hanem társadalmi, politikai és demokratikus válság van Mesterházy Attila szerint.

2012-11-16 15:50 MTI/mszp.hu

Kiutak a társadalmi válságból

Kiutak a társadalmi válságból

Hajdúszoboszlón 2012. november 11-én „Kiutak a társadalmi válságból” címmel nemzetközi konferenciára került sor. A konferencián részt vett Dr. Tabajdi Csaba, Morva Judit a Le Monde Diplomatique magyar kiadója is. A konferencia a Táncsics alapítvány segítségével kerülhetett megrendezésre.

2012-11-15 11:20
«123»