Címke: kórházFeljelentést tett az MSZP egy Honvédkórházban elhunyt beteg ügyében

Feljelentést tett az MSZP egy Honvédkórházban elhunyt beteg ügyében
Az MSZP feljelentést tett a Legfőbb Ügyészégen egy tavaly ősszel a Honvédkórházban elhunyt beteg ügyében - közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
2019-01-18 14:31 MTI/mszp.hu

Mélyen alulfinanszírozott a magyar egészségügy

Mélyen alulfinanszírozott a magyar egészségügy
Alulfinanszírozottnak tartja a magyar egészségügyet az MSZP, amely szerint ráadásul a meglévő források jelentős részét el is lopják.
2019-01-17 13:34 MTI/mszp.hu

Deutsch Tamás barátja kommunikál a Dél-pesti kórházban

Deutsch Tamás barátja kommunikál a Dél-pesti kórházban
A fővárosi szocialisták szerint vállalhatatlan, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház havi nyolcszázezer forintot fizet egy Fideszhez köthető cégnek kommunikációs feladatok ellátására, miközben az egészségügyi intézmény napi gondokkal küzd, kevés az orvosa.
2017-01-26 13:14 MTI/mszp.hu

Nyílt levél Tarlós Istvánnak

Nyílt levél Tarlós Istvánnak

A színvonaltalan ellátórendszerben kóválygó betegek számára egy kórház akkor lenne igazán szuper, ha nem lennének kilométeresek a várólisták, nem vándorolnának el tömegével az orvosok és az ápolók, lennének megfelelő műszerek és nem málladozna a vakolat. 

2015-04-15 09:46 mszp.hu

Lássunk tisztán a budapesti egészségügyben!

Lássunk tisztán a budapesti egészségügyben!
2015-03-05 14:57

Sikeresek voltak a nagykanizsai kórházért tartott demonstrációk – Teleki László sajtónyilatkozata

Sikeresek voltak a nagykanizsai kórházért tartott demonstrációk – Teleki  László sajtónyilatkozata

A ma napvilágra került sajtóinformációkat követően köszönetet mondok mindazoknak, akik részt vettek a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban folyó ellátás színvonalának megmentéséért tartott demonstrációkon. Köszönöm, hogy jelenlétükkel segítettek jelezni a hatalmon levő pártok vezetőinek, a magyar kormánynak és a döntéshozóknak, hogy a város és környékének lakossága meg kívánja védeni azt a kórházat, amelyet milliárdokért fejlesztettek a jelenlegi színvonalúra az utóbbi másfél évtized kormányai.

2015-02-18 18:32 mszp.hu

Nincs fedezet a kormány egészségügyi ígéreteire

Nincs fedezet a kormány egészségügyi ígéreteire

Az Orbán-kormány bűne, hogy öt év alatt kilométeresre nőttek a kórházi várólisták. A korrupt kormány a felelős azért, hogy a legfontosabb műtétekre 18-20 hónapig, vagy akár évekig is kell várni. A Fidesz-KDNP-kormány nem tett semmit a csípőprotézisre, a szürkehályog eltávolítására és más fontos beavatkozásra váró beteg emberekért!

2014-12-29 15:39 mszp.hu

Már fizetős az egészségügy Magyarországon

Már fizetős az egészségügy Magyarországon

Az egészségügyet nem lehet üzleti szempontok szerint működtetni - mondta Orbán Viktor Baján. Az egészségügy valóban nem üzlet, és nem szabad pénztől függővé tenni azt, hogy ki milyen ellátást kap, ha megbetegszik.

2014-09-16 16:47 mszp.hu

Államtitkár Úr, ne felejtse, honnan indult!

Államtitkár Úr, ne felejtse, honnan indult!

„Mint ismeretes, dr. Zombor Gábor az új kormány egészségügyért felelős államtitkára lett, korábban a Bács-Kiskun Megyei Kórház igazgatója is volt, tehát még emlékeznie kell arra, milyen problémákkal küzd az egészségügy mind a betegek, mind az ellátó személyzet, mind az intézmények fenntartásának és működtetésének oldaláról” – kezdte péntek délelőtti sajtótájékoztatóját Laskovics Diána, a kecskeméti MSZP újonnan megválasztott alelnöke.

2014-06-20 11:31 mszp.hu

Vélemény a kórházi parkoló problémájához

Vélemény a kórházi parkoló problémájához

Megértve a kórház szorult helyzetét a nagy autóforgalommal bíró kórházi parkolóhelyek dolgában, a sürgős ellátást igénylő és a rendszeresen igénybe vevő járóbetegek esetében indokoltnak és megvalósíthatónak látjuk az ingyenes parkolás fél órán túli kiterjesztését.

2014-03-21 12:04 mszp.hu
«123»