Címke: kormányváltásA német megszállás évfordulójára

A német megszállás évfordulójára

70 évvel ezelőtt 1944. március 19-én a hitleri Németország csapatai megszállták Magyarországot. Ez után Horthy Miklós kormányzó maradt és kinevezte az új kormányt, amely kiszolgálta a megszállókat és kiszolgáltatta nekik az egész nemzetet.

2014-03-19 17:05 mszp.hu

A kormányváltók nagy hangsúlyt fektetnek a munkahelyteremtésre Hevesben

A kormányváltók nagy hangsúlyt fektetnek a munkahelyteremtésre Hevesben

Az MSZP Választmányának elnöke, dr. Botka László, és dr. Sós Tamás országgyűlési képviselő a választási kampány jelenlegi állásáról, és a kormányváltó szövetség tervezett céljairól beszélt hétfői, Gyöngyösön tartott sajtótájékoztatóján.

2014-03-11 12:20 mszp.hu

Munkát, kenyeret!

Munkát, kenyeret!

A hivatalos statisztika a héten javuló tendenciát vél felfedezni a munkaerőpiacon. Örülnék, ha ez valódi javulás lenne, de sajnos nem ez a helyzet: a szebb számok zömét a kétszázezer téli közfoglalkoztatottnak köszönhetjük. Márpedig a napocskarajzolás, lássuk be, nehezen tekinthető valós munkának.

2014-01-05 10:55 mesterhazyattila.hu/

Hoffmann Rózsa levele tökéletesen példázza, miért kell leváltani a kormányt

Hoffmann Rózsa levele tökéletesen példázza, miért kell leváltani a kormányt
2013-09-22 11:59

Nem kormányoznak, hanem kampányolnak

Nem kormányoznak, hanem kampányolnak

50-60-as évek pártkongresszusait idézi fel a kormányfő beszéde. Sírjunk vagy nevessünk? - kérdezte Mesterházy Attila reagálva Orbán Viktor felszólalására az őszi ülésszak első napján, a parlamentben.

2013-09-09 14:58 mesterhazy.hu

Célra tarts!

Célra tarts!

Kormány- és rendszerváltó szövetséget hoztunk létre. Jó megállapodást kötöttünk. Közös jelöltekkel győzzük le a Fideszt. Nem vesztünk el egyetlen szavazatot sem.

2013-09-01 08:29

Több mint gyanús

Több mint gyanús

Az országos felháborodást kiváltó trafikmutyibotrány egyértelmű bizonyítékai a jelek szerint a nyomozó hatóságok figyelmét sem kerülték el: a titkos szekszárdi hangfelvételen hallható fideszes trafikosztás miatt a Központi Nyomozó Főügyészség, a hajdúszoboszlói Fidesz-elnök és a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés fideszes alelnöke közötti levélváltás ügyében pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz.

2013-07-25 15:11

Ha bokszolni kell a ringben, nem sakkozhatunk

Ha bokszolni kell a ringben, nem sakkozhatunk

Az MSZP komolyan gondolja, hogy 2014-ben kormányváltásra van szükség, s amihez elengedhetetlen a demokratikus ellenzék széles körű összefogása - mondta Mesterházy Attila a Mozgó Világ klubestjén a 13. kerületben, ahol kérdésekre válaszolva ismertette az elkövetkező egy év politikai és kampánymenetrendjét.
Sokan még mindig félreértelmezik az MSZP szavait.

2013-05-07 17:49 mesterhazy.hu

Ha harc, legyen harc

Ha harc, legyen harc

Kampányba kezdett a Fidesz, mégpedig fekete kampányba. Piszkos módon járatja le politikai ellenfeleit, legyenek azok diákok, tüntetők vagy ellenzéki politikusok. Tisztességtelen módon mosódik össze az állampolgárok pénzéből finanszírozott kormányzati kampány, a kormány által szintén az emberek pénzéből által kistafírozott álcivil kampány, meg a pártkampány. Óriási nyomás alá került az ország, benne az ellenzék, és annak legerősebb pártja, az MSZP.

2013-03-30 09:58 Mesterházy Attila honlapja

Kormányváltásra van szüksége az országnak

Kormányváltásra van szüksége az országnak

Kormányváltásra van szüksége az országnak, az elmúlt hónapok közvélemény-kutatásai alapján pedig már a lakosság többsége is így gondolja - jelentette ki Botka László szegedi polgármester csütörtökön a csongrádi megyeszékhelyen.

2013-01-25 08:44 MTI