Címke: kormányzati hazugságokJavaslat Havasi Bertalannak

Javaslat Havasi Bertalannak

Havasi Bertalan (Orbán Viktor sajtófőnöke) szerint nem volt semmiféle kátyúzás az oligarcha-esküvő miatt a Tiborcz-tanyára vezető úton. Orbán megmondóemberét ugyanúgy nem érdekli a valóság, mint a főnökét. Nem érdekli, hogy a helyiek is, és fényképek is alátámasztják a kátyúzás tényét.
 

2013-09-06 11:58

Ki hisz még Orbánnak?

Ki hisz még Orbánnak?

Orbán Viktor már többször átverte a magyar lakosságot. Az egymillió új munkahellyel, az azonnali radikális adócsökkentéssel, a forintárfolyam megerősítésével, az államadósság elleni hatékony küzdelemmel, a devizahitelesek megmentésével.

2013-08-25 15:23

Zsigónál beragadt a lemez

Zsigónál beragadt a lemez

Ha a Fidesz valóban a munkavállalók oldalán állna, akkor Zsigó Róbert mai sajtótájékoztatójára nem Budapesten, hanem mondjuk Londonban került volna sor.

2013-08-22 13:53

Az Orbán-kormány kudarca

Az Orbán-kormány kudarca

Döbbenetes az arrogancia, ahogy a Fidesz megpróbálja lenyomni az emberek torkán saját ömlengő sikerpropagandáját. Az egész ország előtt teszik nevetségessé önmagukat, amikor a munkahelyvédelmi akcióterv sikerével hencegnek. Értelmetlen számokkal dobálóznak, szirupos közleményeket írnak, melyeknek a valósághoz annyi köze van, mint Orbán Viktornak a jó kormányzáshoz: semmi.

2013-08-16 10:29

Titkolja a kormány az egészségügy helyzetéről készült jelentéseket

Titkolja a kormány az egészségügy helyzetéről készült jelentéseket
2013-08-08 11:36

Reagálás a Fidesz-frakció közleményére

Reagálás a Fidesz-frakció közleményére

Szekeres Imre egy szóval sem a magyar emberek, hanem a fideszes gazdaságpolitika elmúlt három éves teljesítményét értékelte a mai sajtótájékoztatóján. Ennyit arról, hogy ki hazudik.

2013-07-04 16:01