Címke: Kövér LászlóKövér francia életszínvonalat hazudik, és Putyin felé menetel

Kövér francia életszínvonalat hazudik, és Putyin felé menetel

Nagy bajban van a program nélküli Fidesz, ha Kövér Lászlónak már francia életszínvonalat kell ígérnie négy év múlva. Ez ugyanolyan fideszes blöff, mint az egymillió új munkahely, a 14. havi nyugdíj, vagy a 7 százalékos gazdasági növekedés. A valóság ezzel szemben az, hogy az Orbán-kormány elmúlt négy éve alatt már Románia és Bulgária is elhúzott mellettünk, s ha a Fidesz komolyan gondolta, hogy ezt a munkát akarják folytatni, hamarosan irigykedhetünk Albánia gazdaságára is.

2014-04-01 15:05 mszp.hu

Úthenger a célegyenesben

Úthenger a célegyenesben

Amire a házszabály újraírása kapcsán most készül a Fidesz, több ponton is szembemegy azzal, amit nyugatos, európai, demokratikus parlamenti szellemiségként ismerünk.

2013-12-18 15:21 nol.hu

Kövérnek mennie kell!

Kövérnek mennie kell!

Kövér László tegnap arról beszélt, hogy Magyarországon az Országgyűlés jogainak szűkítésére, és – ezzel párhuzamosan – a kormány hatalmának kiszélesítésére, egyfajta rendeleti kormányzás bevezetésére van szükség.

2013-09-10 12:54

Kövér forduljon orvoshoz

Kövér forduljon orvoshoz

Kövér László ma újra bebizonyította, hogy alkalmatlan az ország egyik legfőbb közjogi méltóságának szerepére. Egy napilapban adott interjújában olyan kijelentéseket tett, amely nem csak a demokrácia iránti elkötelezettségét, de tiszta elmeállapotát is megkérdőjelezi.

2013-07-01 12:12

Szanyi Tibor a strasbourgi bírósághoz fordul, amiért nem mondhatta el interpellációját

Szanyi Tibor a strasbourgi bírósághoz fordul, amiért nem mondhatta el interpellációját

A véleménynyilvánítási szabadság és a képviselői jogok korlátozásaként értékeli Szanyi Tibor, hogy Kövér László házelnök ismét megakadályozta parlamenti interpellációjának elmondását. A szocialista politikus ezért a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordul - nyilatkozta hétfőn az MTI-nek.

2013-05-27 16:04 MTI/mszp.hu

A letiltott interpelláció margójára

A letiltott interpelláció margójára
2013-05-06 17:22

Kövér KÉSZ-en van

Kövér KÉSZ-en van

Kövér László újra képes volt alulmúlni önmagát. A Keresztény Értelmiségiek Szövetségében sikerült neki az előző MSZP kormányokat nemzetárulással vádolnia. Ez egy igen egyszerű valótlanság, s egyben gyomorforgató aljasság. Kövért azonban a tények nem befolyásolják.

2013-03-28 13:34

Nyílt levél Kövér László Úrnak az Országgyűlés Elnökének

Nyílt levél Kövér László Úrnak az Országgyűlés Elnökének

Van egy rossz hírünk, nem kötjük fel magunkat, nem megyünk el, itt fogunk maradni és olyan országot teremtünk, ahol a szegénynek nem kell választania, hogy egyen vagy fűtsön, ahol a gazdagok nem ugyan annyit fognak adózni, mint a szegények, olyan országot, ahol mindenki a nemzet része lesz.

2013-03-18 16:16

Kövér László megsértette az Alaptörvényt

Kövér László megsértette az Alaptörvényt

Az MSZP ma ügyrendi javaslatot terjesztett az Országgyűlés Alkotmányügyi bizottsága elé. Indítványoztuk, hogy a bizottság állapítsa meg: Kövér László megsértette az Alaptörvényt azzal, hogy nem írta alá és nem küldte meg időben Áder Jánosnak az új Polgári törvénykönyvet.

2013-02-18 18:01

Kövér László lelkiismerete

Kövér László lelkiismerete

Kövér László szerint ő és pártja is tiszta lelkiismerettel állhat a választók elé. A Fidesz 1-es számú párttagkönyvének tulajdonosa majd akkor állhat tiszta lelkiismerettel a magyar emberek elé, ha:

2013-01-28 11:17