Címke: közmunkaprogram

Ma rosszabbul élünk, mint három éve

Tóbiás József hétfői, napirend előtti felszólalásában azt mondta, hogy a kormányra kerüléskor a Fidesz 5 százalékos évenkénti gazdasági növekedést prognosztizált, de az ország inkább hátra csúszik a nemzetközi rangsorokban, vagy toporog egy helyben.

2013-10-07 16:34 MTI/mszp.hu

Újabb megszorítások a szegények ellen!

Bár az Éhségmenet felért Budapestre, felháborító, hogy egy kormányzó párt nem a probléma megoldásával foglalkozik, hanem az oda gyalogló, több 100 km-t megtevő embereket provokálja.

2013-02-16 09:49

Tévút a jelenlegi kormány gazdaságpolitikája

Az abonyi MSZP szervezet meghívására február 1-én a Somogyi iskola aulájában megtartott lakossági fórum vendége volt Kiss Péter országgyűlési képviselő.

2013-02-12 10:56 hetihirek.hu

Állami és álfoglalkoztatás helyett valódi állásteremtést!

A Fidesz a munkahelyteremtésben is kudarcot vallott, így továbbra is a közmunkaprogram kiterjesztését, a foglalkoztatási statisztikákkal való trükközést, és az előző kormányok által létrehozott munkahelyteremtő nagyberuházásokat próbálja saját sikerként eladni. Csakhogy ez közel három év semmittevés után hiába való próbálkozás.

2013-01-29 12:47

Cinikus a közmunkások nyaraltatási programja

Cinikus, ezért az MSZP visszautasítja a kormányzat közmunkások üdültetésére kiírt pályázatát – jelentette be sajtótájékoztatóján Nyakó István, a párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten.

2013-01-27 13:41 mti.hu/mszp

A kormány változtasson a közmunkaprogramok szabályain!

2013-01-07 12:39
«12»