Címke: közszolgálati médiaAz MSZP elsőként csatlakozik Hadházy Ákos kezdeményezéséhez

Az MSZP elsőként csatlakozik Hadházy Ákos kezdeményezéséhez
Az MSZP elsőként csatlakozik Hadházy Ákos kezdeményezéséhez, így a párt politikusai ott lesznek 2018. december 9-én a Kunigunda utcai tévészékház elé szervezett demonstráción. A Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik meghatározó politikusa a tüntetés tényét Ujhelyi István szocialista EP-képviselő hétfői online fogadóóráján is megerősítette.
2018-11-20 09:34 mszp.hu

Közszolgálat helyett közgyalázat

Közszolgálat helyett közgyalázat
Ha Önök ezt a levelet olvassák, akkor az szinte bizonyosan nem a közpénzből fenntartott közszolgálati hírügynökségnek vagy a közmédiának köszönhető. Az Orbán-kormány által felügyelt médiumok ugyanis erősen és tudatosan szelektálnak a hírek között, a saját működésüket élesen kritizáló közléseket pedig még annyira sem szokták megosztani a nyilvánossággal (sőt, deklaráltan megtagadják), mint az Orbán Viktorral és kormányával szemben kritikus, vagy számukra kellemetlen kijelentéseket. Jelen levelemet az MTI országos sajtószolgálatán keresztül is megpróbálom majd megosztani Önökkel, de minimális reménnyel. (Ha az eddigi gyakorlattal szemben mégis kiadásra kerül a szöveg, ebben természetesen meg fogom követni a közszolgálati hírügynökséget.)
2015-12-06 11:32 mszp.hu

A műsorstruktúra átalakítása miatt tiltakozott az MSZP az MTVA székháza előtt

A műsorstruktúra átalakítása miatt tiltakozott az MSZP az MTVA székháza előtt
2015-03-14 14:56

Elfogadhatatlan a közszolgálati média bezárása

Elfogadhatatlan a közszolgálati média bezárása

A közszolgálati televíziónak, rádiónak kiemelt szerepe van abban, hogy egy ország lakossága megfelelően és kiegyensúlyozottan tudjon tájékozódni - fejtette ki Göncz Kinga a görög közszolgálati média bezárásáról tartott szerdai plenáris vitában elhangzott hozzászólásában.  A szocialista EP-képviselő hangsúlyozta, hogy a közszolgálati média a demokrácia fontos pillére.

2013-07-04 10:31