Címke: kvótareferendumÉrvénytelen népszavazásra hivatkozva nem lehet az alaptörvényt módosítani!

Érvénytelen népszavazásra hivatkozva nem lehet az alaptörvényt módosítani!
Nem legitim az alaptörvény megváltoztatása a választók többségének felhatalmazása nélkül. Orbán Viktor és a Fidesz egy érvénytelen népszavazás alapján nem hozhat olyan döntést, amely csaknem 10 millió ember jövőjét befolyásolja. Ehhez sem Orbán, sem pedig a Fidesz nem kapta meg a választók többségének felhatalmazását!
2016-10-04 19:58 mszp.hu

Már nem létezik az október 2-ai népszavazásban feltett kérdés

Már nem létezik az október 2-ai népszavazásban feltett kérdés
Már nem létezik az október 2-ai népszavazásban feltett kérdés, hetekkel ezelőtt az Európai Bizottság elnöke világossá tette: nem szerepel a szándékaik között sem, hogy kötelező betelepítési kvóta legyen Európában - mondta az MSZP elnöke kedden sajtótájékoztatón Szolnokon, miután országjáró plakátkampány keretében ismertette a párt álláspontját a referendumról.
2016-09-27 16:50 mszp.hu

Navracsics Tibor is elismerte: felesleges az októberi népszavazás

Navracsics Tibor is elismerte: felesleges az októberi népszavazás
Ma Magyarország fideszes EU-biztosa elismerte: „a kérdésnek és az eredménynek nem lesz jogi következménye”. Az Indexnek nyilatkozó Navracsics Tibor beismerése megerősíti, hogy a Fidesz feleslegesen kér újabb felhatalmazást a magyar emberektől.
2016-09-27 14:32 mszp.hu

Nincs és nem is lesz kvóta

Nincs és nem is lesz kvóta
Nem lehet a végtelenségig alaptalanul riogatni az embereket. Közel van az az idő, amikor a kormánynak választ kell adnia, hogy miért nem működnek a kórházak és miért lett egymillióval több szegény az országban. Molnár Gyulával, az MSZP elnökével a népszavazásról, a gyűlöletkampányról és hivatalos brüsszeli útja tapasztalatairól beszélgettünk.
2016-09-27 12:34 mszp.hu

Gyűlöletkampány zajlik egy tét nélküli népszavazás miatt

Gyűlöletkampány zajlik egy tét nélküli népszavazás miatt
Olyan gyűlöletkampány zajlik Magyarországon egy tét nélküli népszavazás miatt, ami példátlan az elmúlt években, évtizedekben - mondta Molnár Gyula hétfőn Salgótarjánban, sajtótájékoztatón.
2016-09-26 16:31 mszp.hu