Címke: lakossági fórumVeszélybe került Mezőhegyes jövője

Veszélybe került Mezőhegyes jövője

Több bírósági eljárás is folyamatban van a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. által bérelt állami földterületek haszonbérleti pályázataival kapcsolatban. Kétszer háromezer hektárnyi földet hirdetetett meg a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet. A pályázatokat elbírálták, a bérleti jogokat odaítélték. Van jó néhány gyanús nyertes, de nem az a legnagyobb baj, hogy politikai és rokoni kedvezményezettek is nyertek, hanem az, hogy tönkremegy egy európai viszonylatban is jegyzett vetőmagtermelő mintagazdaság, egy tehenészet, az önkormányzat pedig elesik a befolyó helyi adó jelentős részétől.

 

2015-09-06 20:28 Népszabadság/mszp.hu

Újra kell indítani a panelprogramot Zuglóban

Újra kell indítani a panelprogramot Zuglóban

Lakossági fórum társasházi közös képviselőkkel, társasház kezelőkkel.

2014-10-02 22:27 mszp.hu

A szembesítés időszaka

A szembesítés időszaka

Lakossági fórumot tartott a kormányváltó szövetség, Botka László is vendége volt a rendezvénynek, ahol ismertették az ellenzéki párt programját.

2014-03-07 09:13 mszp.hu

Közéleti Klub Sárisápon

Közéleti Klub Sárisápon

Ezúttal Sárisáp adott otthont annak a fórumsorozatnak, amely hónapról-hónapra egy-egy szakterület mentén szerveződik. Winkfein Csaba, az MSZP országos elnökségének tagja házigazdaként köszöntötte Gőgös Zoltán országgyűlési képviselőt, korábbi agrár-államtitkárt, aki vidékfejlesztésről és agrárpolitikáról beszélt.

2013-01-30 13:10

Párbeszéd a nemzetért

 Párbeszéd a nemzetért
2012-06-01 13:21