Címke: LIBE bizottság

Ujhelyi István: Ne tartsa a Fidesz pajzsként maga előtt a magyar nemzetet!

Hétfőn, vagyis holnap szavaz az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) arról a jelentésről, amely Magyarország jogállamiságának helyzetét, leegyszerűsítve az Orbán-kormány bűneit vizsgálta. És ez utóbbi félmondat kiemelten fontos. A Fidesz ugyanis igyekszik úgy beállítani a folyamatot, mintha az európai közösség valamiféle zavaros „migránssimogató összeesküvés” mentén nekitámadna a teljes magyar nemzetnek.
2018-06-24 13:08 mszp.hu

“Magyarország nem lehet Európa ellenzékében!”

Végtelenül szomorú, hogy Magyarország képviseletében a Fidesz-kormánynak folyamatosan magyarázkodnia kell a demokratikus jogállamiságot lebontó és az európai közös vállalásokkal szembemenő politikája miatt, ezzel pedig ismételten lejáratják hazánkat. Az pedig végtelenül szánalmas, hogy a bűnös magyar kormánytól és EP-képviselőitől érvelés helyett megint csak üres propaganda-blablára futotta, miközben gyáva módon a teljes magyar nemzetet pajzsként tartották maguk előtt.
2018-04-26 13:49 mszp.hu