Címke: Mengyi Roland

Orbán Viktornak kell lépnie Mengyi Roland ügyében

Orbán Viktor miniszterelnöknek ki kell rúgnia a Fideszből a korrupciós gyanúba keveredett Mengyi Rolandot, ellenkező esetben alkalmatlanságát bizonyítja és bűnpártolást követ el.
2016-08-11 12:08 MTI/mszp.hu

Mit tud Balog Zoltán Mengyi Roland üzelmeiről?

Az MSZP választ vár Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől, hogy kitől és mikor szerzett tudomást Mengyi Rolad üzelmeiről és milyen minisztériumi vizsgálatot indított az ügyben.
2016-08-08 12:37 MTI/mszp.hu

Aki Voldemortnak nevezi magát, ne bújjon az ügyvédje mögé!

A 168 Óra által nyilvánosságra hozott lehallgatási jegyzőkönyvekből ma már konkrétan is tudjuk, miből futja a fideszeseknek medencés villára, ibizai drogdiszkózásra, honkongi helikopterezésre.
2016-08-06 11:30 mszp.hu

Mennyi jutott a haveroknak a pályázatokból?

Ez az egyik legnagyobb, legalpáribb bűncselekmény, amit el lehet követni – mondta Varga László országgyűlési képviselő a 168 Óra című lapból megismert szövevényes bűnügy kapcsán, amelynek „Voldemort nagyúr” néven Mengyi Roland fideszes képviselő az egyik főszereplője.
2016-08-05 14:09 mszp.hu

Kell, hogy legyen következménye a központosított lopásnak

Az MSZP feljelentést tesz Mengyi Roland ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete, valamint hivatali vesztegetés és hivatali visszaélés bűntette miatt, valamint államtitoksértés miatt ismeretlen tettes ellen – jelentette be csütörtökön Bárány Balázs.
2016-08-04 12:47 mszp.hu
«12»