Címke: mentőszolgálat

A mentősöket ki menti meg?

Egy új porszívót és némi takarítószert vitt Őrsi Gergely, az MSZP budapesti alelnöke és Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő az OMSZ Budai Mentőállomására.
2018-02-02 15:11 mszp.hu

Ismét üzent a Fidesz: propagandára jut, szociális célokra nem

Leszavazta a Fidesz a költségvetési bizottság mai ülésén azokat az MSZP-s javaslatokat, amelyek több pénzt biztosítottak volna a vészesen alulfinanszírozott gyermekhospice-ellátásra, az országos mentőszolgálatra és a szociális gyermekétkeztetésre.
2016-10-03 15:50 mszp.hu

A pedagógusok béremelését is visszavonja a Fidesz, ahogy a mentősök pluszpénzét?

Állítólag „tévedésből” emelte meg az Orbán-kormány a mentősök bérét, így most visszaveszik a pluszpénzt. Vajon mi lesz a következő, amit a Fidesz „tévedésre” hivatkozva visszavesz? A pedagógusok csonka béremelését? A rendőrök választás előtti pluszpénzét? Vagy már most visszavonják az úgyis csak májusig tervezett rezsicsökkentést?

2014-03-13 15:23 mszp.hu

Az államtitkár 'mentő' ötlete

Szócska Miklós államtitkár indokolás nélkül, azonnali hatállyal menesztette az Országos Mentőszolgálat általa 2010-ben kinevezett főigazgatóját. A sajtótájékoztatón sebességváltásról, gyorsításról beszélt, de arról, hogy miért kell ilyen villámgyorsan távoznia a főigazgatónak, egy szót sem szólt.

2013-04-10 10:15