Címke: MiskolcMiskolc vegye vissza az iskoláit!

Miskolc vegye vissza az iskoláit!
Az ezt lehetővé tévő törvényjavaslatot már be is nyújtották a parlamentben. Ugyanakkor Miskolc önkormányzatának is lépnie kell.
2016-03-08 08:29 eszon.hu

Címlapot érdemel Kriza Ákos bűnügye is!

Címlapot érdemel Kriza Ákos bűnügye is!
Közönséges politikai lejárató kampány az, amit Révész Péter jobbikos önkormányzati képviselő méltatlansági ügye kapcsán művel a Fidesz és az általuk működtetett városi médiabirodalom. Ez az önkormányzat jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságának pénteki ülésén végképp bebizonyosodott. Az MSZP nem hajlandó semmi ilyesmihez asszisztálni, ezért a továbbiakban a bizottság e témában összehívott üléseire pártunk képviselői be sem teszik a lábukat.
2016-02-26 12:22 mszp.hu

Ne a buszvezetőt, a városvezetést szidják a miskolciak!

Ne a buszvezetőt, a városvezetést szidják a miskolciak!
A legsötétebb horthysta időkre emlékeztető módon szeretné letörni a jogos fizetésemelésért küzdő dolgozók sztrájkját a közpénzből támogatott miskolci közlekedési cég: az MSZP információi szerint a cégvezetés sztrájktörésre, túlmunkára biztat minden olyan busz- és villamosvezetőt, akik munkájukat féltve jelenleg nem sztrájkolnak, és sorsukba beletörődve dolgoznak úgy, ahogyan azt a cégvezetés megrendeli tőlük.
2016-02-17 12:45 mszp.hu

Kérjen bocsánatot a Mikom a miskolciaktól!

Kérjen bocsánatot a Mikom a miskolciaktól!
Elképesztő, amit az önkormányzati fenntartású Mikom médiumai műveltek az elmúlt napokban a miskolci pedagógusokkal és a közlekedési dolgozókkal. Az adófizetők pénzéből működtetett propagandagépezet, amely a közgyűlés fideszes többségének köszönhetően tavaly például 260 millió forintnyi közpénzt kapott, nevetséges politikai bábokként próbálta meg beállítani a gyermekeinkért, unokáinkért demonstráló tanárokat, a hatalom által megalázott társukért, szakszervezeti vezetőjükért kiálló közlekedési dolgozókat, az őket támogató embereket. Tisztességes, becsületes, miskolciakat, adófizető állampolgárokat igyekeztek nevetségessé tenni, lejáratni – a hatalmához görcsösen ragaszkodó rezsim megrendelésére.
2016-02-05 10:43 mszp.hu

Hiller: a Kliket meg kell szüntetni!

Hiller: a Kliket meg kell szüntetni!
Minden felületi kezelés haszontalan, csak a rendszerjellegű átalakítás lehet sikeres. Az MSZP a pedagógusok mellett áll.
2016-02-03 16:42 eszon.hu

Kriza Ákos függessze fel polgármesteri tevékenységét!

Kriza Ákos függessze fel polgármesteri tevékenységét!
Ha igaz, amit az N1 TV által közzétett videón egy nyíregyházi vállalkozó állít, akkor Magyarország egyik legsúlyosabb önkormányzati botránya került napvilágra. Ebben az esetben ugyanis nyilvánvaló, hogy Kriza Ákos miskolci polgármester becstelenül, riválisait lejáratva nyerte meg a választásokat.
2016-01-16 15:10 mszp.hu

A magyar közoktatás középpontjába a gyermek álljon, ne a KLIK!

A magyar közoktatás középpontjába a gyermek álljon, ne a KLIK!
Kiállunk amellett, hogy a közoktatásban szükséges változásokról oktatási kerekasztal keretében kell tárgyalni, és akár a Hálózat a Tanszabadságért,akár a kormány által pártfogolt Pedagógus Kamara szervezésében kezdődjön szakmai vita a magyar közoktatás jelenőről. Erre azért van szükség, hogy megállíthassuk a mostani zuhanórepülését – jelentette ki Hiller István, az Országgyűlés szocialista alelnöke.
2016-01-14 13:37 mszp.hu

Szanyi: lázadj magyar!

Szanyi: lázadj magyar!
Romokban az egészségügy, az oktatás, kizsákmányolják a dolgozókat, miközben Orbánék hülyeségekre szórják a pénzt.
2016-01-08 10:27 mszp.hu

Fizetésemeléssel kerüljék el a sztrájkot!

Fizetésemeléssel kerüljék el a sztrájkot!
Ne az elégséges szolgáltatásról alkudozzon az MVK-sokkal a városi cég, inkább teljesítsék a jogos követelésüket.
2016-01-06 18:34 eszon.hu

Még annak is felkopik az álla, aki dolgozik!

Még annak is felkopik az álla, aki dolgozik!
23 százalékkal kerestek nettóban kevesebbet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében dolgozó emberek, mint amennyi az országos átlag.
2015-11-13 07:58 eszon.hu
«123456...»