Címke: MiskolcA miskolciak nem kérnek a boltbezárásból!

A miskolciak nem kérnek a boltbezárásból!

A miskolciak 82 százalékának kellemetlenséget okoz, ha március 15-e után minden vasárnap zárva lesz az a bolt, ahol vásárolni szokott. Ez abból a nem reprezentatív közvélemény-kutatásból derült ki, melyet – csatlakozva az országos akcióhoz – az MSZP aktivistái február 15-én délelőtt végeztek két miskolci helyszínen, a Szinvapark és a Bükk Áruház előtt.
A minta 200 fős volt.

2015-02-15 18:14 mszp.hu

Miskolcot sújtó újabb kormányzati sarc!

Miskolcot sújtó újabb kormányzati sarc!

Bár korábban igyekeztek elhallgatni, s az első kormányrendeletben sem szerepelt, mára azonban világossá vált: a kormány megsarcolja az M30-on Miskolcot elkerülni akaró autósokat is. Ezentúl vagy fizetnek, vagy az amúgy is sokszor elviselhetetlen belvárosi forgalmat növelik majd.

2014-12-31 14:06 mszp.hu

A kormány képtelen kezelni a szegénységet!

A kormány képtelen kezelni a szegénységet!

Az MSZP elnökhelyettese szerint ámítás a tűzifaár-csökkentés. Több mint 4 millió ember él a létminimum alatt.
Hiába titkolják, tény: több mint 4 millió ember él a létminimum alatt. 600 ezer gyerek lakik penészes falú lakásban, 197 ezren azt sem tudják, mi az a zuhany. Ez a kormány képtelen kezelni a szegénységet. Az önkormányzatokban, a baloldali vezetésű önkormányzatokban lehet kompenzálni, valamelyest csökkenteni azokat a károkat, amelyeket az elmúlt négy évben a kormányzati intézkedések okoztak. Éppen ezért mindenkinek el kell mennie október 12-én szavazni, az MSZP jelöltjeire kell szavaznia, mert aki otthon marad, akaratlanul is a Fideszt támogatja.

2014-10-06 18:59 eszon.hu

Miskolciak győzelme az önkény felett

Miskolciak győzelme az önkény felett

A miskolciak összefogása másodszor vezetett sikerre az elmúlt időszakban. Először a Földes Ferenc Gimnáziumot, most pedig a Kazinczy Ferenc Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolát mentették meg a gyermekeinknek.

2014-09-23 15:16 mszp.hu

Kriza Ákost megvilágosítottuk

Kriza Ákost megvilágosítottuk

Miskolc ismét példát mutatott az országnak. A Földes ügye után – ezúttal az avasi emberek – újra bátran és határozottan álltak ki iskolájukért, az igazukért. Az összefogásnak köszönhetően elérték, hogy a hatalom vegye őket végre emberszámba, foglalkozzon a véleményükkel, s ha korábban hibás döntést is hozott, akkor a gyerekek, a pedagógusok, az iskola érdekében hajlandó legyen azt felülvizsgálni.

2014-09-20 11:53 mszp.hu

Kazinczy-ügy: objektív érvekkel segítjük Kriza Ákos munkáját

Kazinczy-ügy: objektív érvekkel segítjük Kriza Ákos munkáját

A Kriza Ákos polgármester és a fideszes közgyűlési többség által kinevezett miskolci jegyző irányította jegyzői hivatal minősítette jónak és támogathatónak Dávid Enikő pályázatát. Ezt maga a polgármester ismerte el akkor, amikor – többszöri felszólításunkra – Kazinczy-ügyben végre méltóztatott kihúzni a fejét a homokból, s személyes találkozón próbálta magyarázni a szülőknek a megmagyarázhatatlant. 

2014-09-19 12:56 mszp.hu

Itthon vagyunk - Dal Miskolcért 2014

Itthon vagyunk - Dal Miskolcért 2014

Készült egy dal és egy kisfilm arról, hogy Mi, Miskolciak, összetartozunk. Arról, hogy mit jelent nekünk, Miskolciaknak, ez a város, és arról, hogy mit szeretnénk megmutatni Miskolcról a világnak.

2014-09-18 15:48 mszp.hu

A Jobbik ne hergelje a kiliániakat!

A Jobbik ne hergelje a kiliániakat!

A 2011-ben üzembe helyezett kiliáni biomassza fűtőmű kapacitása elegendő, a hőigény 92,8%-át képes ellátni. Bővítése így jelenleg nem szükséges, mi nem is támogatjuk. 

2014-09-16 16:31 mszp.hu

"A társadalom hűtlen kezelésétől" az MNB közpénzszórásáig - Országgyűlés

Tóbiás József a "társadalom hűtlen kezelésével" vádolta a kormányt, Harangozó Gábor szerint úgy tűnik, mintha a Fideszt nem érdekelné a mezőgazdaságból élők sorsa, "kivéve néhány jó barátjukat". Volt még szó az MNB közpénzszórásáról, budpesti fejlesztésekről, a botrányos miskolci igazgatói poszt pályáztatásáról, a civilekkel szembeni aránytalannak tartott rendőri fellépésről, stratégiai megállapodásokról és a 42-es főútról. Ülésezett a parlament.

2014-09-16 06:46 MTI/mszp.hu

Ez már tűrhetetlen!

Ez már tűrhetetlen!

A mai napon a Kazinczy Ferenc Általános Iskola története ijesztő fordulatot vett. Olyan információ jutott a tudomásomra, amely a legsötétebb diktatórikus időket idézi. 

2014-09-10 09:32 mszp.hu
«...345678...»