Címke: nemzeti érdekérvényesítésUjhelyi István felszólalása Federica Mogherini meghallgatásán

Ujhelyi István felszólalása Federica Mogherini meghallgatásán

Az Európai Parlament külügyi bizottsága 2014. szeptember másodikán meghallgatta Federica Mogherini olasz külügyminisztert (az EU újonnan kinevezett külügyi megbízottját) az olasz elnökség terveiről és további külpolitikai kérdésekről. Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az alábbi kérdést tette fel az olasz politikusnőnak.

2014-09-03 09:01 mszp.hu

A józan ész politikáját követi az MSZP

A józan ész politikáját követi az MSZP

Az MSZP elnöke szerint az erőfitogtatás helyett a józan ész politikáját követi pártja, és okosabban és hatékonyabban tudná képviselni a nemzeti érdekeket az Európai Parlamentben, mint a Fidesz vagy a Jobbik.

2014-05-18 23:23 MTI/mszp.hu

Baloldali értékekkel, az ország érdekében fogunk politizálni

Baloldali értékekkel, az ország érdekében fogunk politizálni

Az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselői baloldali értékekkel és az ország érdekében fognak politizálni Brüsszelben; határozott, kőkemény érdekképviselői lesznek a magyar társadalomnak, minden magyar családnak - mondta keddi győri sajtótájékoztatóján a párt EP-listájának második helyén induló Ujhelyi István.

2014-05-06 16:34 MTI/mszp.hu

Nemzeti érdekérvényesítésből megbukott a Fidesz!

Nemzeti érdekérvényesítésből megbukott a Fidesz!

 "Magyarország nem veszíthet el 1400 milliárd forintot az uniós költségvetésből! Az Orbán-kormány nem tudta érvényesíteni a magyar nemzeti érdekeket a hétéves uniós költségvetési vitában." - mondta Tabajdi Csaba, az MSZP EP-delegációjának vezetője.

2013-02-08 17:26