Címke: NépszabadságSzélkakas forgószélben

Szélkakas forgószélben

Újszerű megközelítést ajánlok Szijjártó Péter figyelmébe. Mi lenne, ha nem a futballista barátait venné föl diplomatának, hanem szétnézne a külügyminisztériumban, hátha az eddig ott dolgozó szakemberek között is akad, aki tud focizni. Meg fog lepődni! Magam is ismerek néhány több nyelven beszélő, tapasztalt magyar diplomatát, aki meglepően jól bánik a labdával. Olyan futsaljátékossal viszont még nem nagyon találkoztam, aki automatikusan kiismerte volna magát a diplomáciai kapcsolatokat szabályozó 1961-es bécsi konvenció rejtelmeiben. A világpolitika nem kispályás játékosoknak való.

2014-12-30 12:33 Népszabadság/mszp.hu

Tóbiás: Simicska ne játsszon a választókkal!

Tóbiás: Simicska ne játsszon a választókkal!

Ha a változáshoz civil jelöltre van szükség Veszprémben, az MSZP támogatni fogja – nyilatkozta lapunknak Tóbiás József. A szocialista pártelnök Simicska Lajosnak azt üzeni: ne játsszon öncélúan a választókkal! Az interjúban arról is beszél, az ellenzék nem sértődhet meg az elmúlt huszonöt évet bíráló tüntetőkre.

2014-11-28 11:32 nol.hu

Mesterházynak adott igazat a bíróság

Mesterházynak adott igazat a bíróság

A szocialista pártelnököt jobboldali ellenlábasai citálták bíróság elé, amiért nem jelent meg a nemzetbiztonsági bizottság előtt, de lyukra futottak.

2014-05-28 13:19 nol.hu

Néha nehezebb továbbcsinálni

Néha nehezebb továbbcsinálni

"Én csak azért fogok dolgozni minden erőmmel, hogy megszabadítsuk az országot az Orbán-rendszertől, és azután építeni tudjunk egy élhetőbb, új Magyar Köztársaságot."

2014-04-16 09:17 Népszabadság

A kormányváltók vállalják a vitát

A kormányváltók vállalják a vitát

Minden demokratikus döntés alapja a vita, a különböző értékek, érvek, következmények mérlegelése, ütköztetése. Minden demokratikus közösség egyik legfontosabb döntése az a választás, amikor a polgárok a pártok programígéretei alapján arról határoznak, hogy ki vezesse az országukat.

 

2014-03-25 11:15 mszp.hu

'A szövetség alkalmas az Orbán-rezsim leváltására'

'A szövetség alkalmas az Orbán-rezsim leváltására'

Végre – ez volt Botka László, az MSZP-választmány elnöke első gondolata az új ellenzéki megállapodás kapcsán. Szerinte a választmány egyhangúlag támogatja majd a közös listát, és sikeres, dinamikus kampányt vár Mesterházytól.
 

2014-01-10 13:55 nol.hu
«12»