Címke: népszavazás 2016

Aláírásgyűjtés a pápai piacon

Gőgös Zoltán és Kész Zoltán országgyűlési képviselők is gyűjtötték az aláírásokat. Gőgös Zoltán elmondta, a szükséges kétszázezer harmada már összegyűlt.
2016-04-16 06:38 Pápa Híradó

Továbbra is háromigenes népszavazásra kérjük a támogatást

Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke a népszavazási kezdeményezés mellett a város kórház és az egészségügyi alapellátás helyzetéről is beszélt sajtótájékoztatóján.
2016-04-14 15:50 mszp.hu

Nyakó István: távozzon az NVB és az NVI vezetője!

A Kúria tegnapi döntés óta fennáll a kérdés, mit keres még Pálffy Ilona a Nemzeti Választási Iroda élén, és mit keres Patyi András a Nemzeti Választási Bizottság élén – jelentette ki Nyakó István, az MSZP politikusa csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2016-04-07 13:19 mszp.hu

Brüsszelben és a kivándorolt magyarok körében is gyűjtjük a népszavazást támogató aláírásokat

A külföldön élő és dolgozó magyarok körében is megkezdtük a népszavazási kérdéseket támogató aláírások gyűjtését. Elsőként Brüsszelben, valamint a magyaroknak nagy számban munkát és otthont adó európai nagyvárosokban, így Londonban, Berlinben, Bécsben, Máltán vagy épp Manchesterben folytatjuk az aláírások gyűjtését; együttműködésben a helyi magyar közösségekkel. Munkatársaim személyesen gyűjtik a szignókat, de a külföldi magyarok csoportjaihoz is eljuttatjuk a vonatkozó aláíróíveket.
2016-04-06 14:11 mszp.hu

Van remény az országban – lesz népszavazás a vasárnapi zárva tartásról

Van remény ebben az országban, a független magyar sajtó és a független bíróság jelenti ezt a reményt – jelentette ki Nyakó István szerda reggel a Nemzeti Választási Iroda épületében, miután a Kúria jóváhagyta a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését.
2016-04-06 12:50 mszp.hu
«12»