Címke: nőnap

EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz (31.)

- A Nőnap a történelmi baloldal nagy ünnepe: nem elég csak a virág, uraim!; avagy négyezer-kilencszázötven órával Orbán tusványosi beszéde után -

2015-03-08 10:11 mszp.hu

A nők is nyerni fognak a kormányváltó erők kormányzásával

A gyermekek, a nyugdíjasok, a munkavállalók, a kis- és középvállalkozók és a nők azok a társadalmi csoportok, amelyek nyerni fognak az MSZP, a kormányváltó erők kormányzásával - mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke szombaton a párt nőtagozatának nőnapi rendezvényén Budapesten.

2014-03-08 14:02 MTI/mszp.hu

Folytatni kell a küzdelmet a nők elleni erőszak ellen!

Március 5-én ült össze Brüsszelben a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottság, hogy egy interparlamentáris találkozó keretében keressenek megoldást a nők elleni erőszak visszaszorítására.

2014-03-07 11:30 mszp.hu

Nemzetközi Nőnap

Nőnap alkalmából köszönteni szokás azokat a lányokat, asszonyokat, akik nap mint nap körülvesznek minket, férfiakat. E nap tehát a köszöntésé. A holnap és a holnapután viszont a köszönet napja kell, hogy legyen. Köszönet az életért, az odaadó gondoskodásért, az önzetlen támogatásért, a természetes mosolyért, a mindennapi törődésért, az aggódó tekintetért, a kitüntetett figyelemért.

2013-03-08 09:31

Elhanyagolta a nőket a kormány

Az MSZP szerint a kormány az elmúlt években elhanyagolta a magyar nőket, a Fidesz-KDNP politikáját ugyanis a "háziasszonynak a konyhában a helye" felfogású "macsó cinizmus" uralja.

2013-03-02 12:59 MTI/mszp.hu
«12»