Címke: ÖnhikiÖnkormányzati „pofapénzek”

Önkormányzati „pofapénzek”
A rezsim újra megkülönbözteti a településeket, az önkormányzatok rendkívüli támogatásának osztogatása közepette is. A nagybecsű kormány szokásához híven pártszíneknek megfelelően osztogat – fogalmazott Halmi József, a megye egyetlen MSZP-s polgármestere.
2015-12-29 15:30 mszp.hu

„Az csak edzőmeccs volt!”

„Az csak edzőmeccs volt!”

Egy éve választott az ország képviselőket, és adott újabb 4 évre felhatalmazást a Fidesz-KDNP pártszövetségnek a kormányzásra. Halmi József megyei alelnök ebből az apropóból próbálta a nyilvánosság előtt összegezni és értékelni az egy év történéseit.

2015-04-16 10:42 mszp.hu

Elég volt a Fidesz pénzosztogatásából!

Elég volt a Fidesz pénzosztogatásából!

Az MSZP Megyei Szervezetének elnöke, dr. Veres János is sérelmezte a Fidesz-kormányzás alatt zajló mai magyar valóságot. Sajnos pártállás alapján osztják a közpénz - mondta. A megyében diszkriminálják azoknak a településeknek az ÖNHIKI pályázatát, amely települések nem eléggé fideszesek.

2013-12-07 08:18

ÖNHIKI – Fidesz-módra

ÖNHIKI – Fidesz-módra

Halmi József Győrtelek polgármestere és Bíróné Dienes Csilla Szamossályi polgármestere az ellenzéki összefogás két megyebeli képviselőjelöltje együtt bírálta tegnapi sajtótájékoztatóján a Fidesz-kormány ÖNHIKI (önhibáján kívül hátrányos helyzetbe került települések) támogatását, amit mára működőképesség megőrzésére kereszteltek.

2013-12-04 10:20

A kiszámíthatatlan gazdaságpolitika következménye az adósságkonszolidáció is!

A kiszámíthatatlan gazdaságpolitika következménye az adósságkonszolidáció is!

Helyesnek tartjuk azt, hogy a kormány segíti az önkormányzatok adósság konszolidációját, ami elsősorban azért vált szükségessé, mert olyan bizonytalan a gazdaságpolitikai környezet és szinte lehetetlenné vált az önkormányzatok korábban végiggondolt gazdálkodásának véghezvitele – hangsúlyozta Csabai Lászlóné, megyei alelnök, mai Nagy Lászlóval tartott sajtótájékoztatóján.

2012-11-22 16:14