Címke: OroszlányKibővült az összefogás

Kibővült az összefogás

2014. augusztus 22-én Oroszlányban kibővült az összefogás. Korábban a Magyar Szocialista Párt Oroszlányi Szervezete és a Demokratikus Koalíció Oroszlányi Csoportja megállapodott arról, hogy közösen indulnak az Oroszlányi önkormányzati választásokon. Az Együtt - A Korszakváltók Pártja ehhez a megállapodáshoz csatlakozott annak érdekében, hogy Oroszlányban leváltsák a jobboldali városvezetést.

2014-08-23 12:11 mszp.hu

Összefogtak Oroszlányért!

Összefogtak Oroszlányért!

Az MSZP Oroszlányi Szervezete és a DK Oroszlányi Csoportja pénteken tartott sajtótájékoztatót, ahol a két szervezet bemutatta közös jelölteket. A két szervet korábban együttműködési megállapodást kötött az őszi önkormányzati választásokra.

2014-08-16 14:19 mszp.hu

Jönnek az új Kubatov-listák

Jönnek az új Kubatov-listák

Rogán Antal ma is valótlanságot állított. Bejelentette, a rezsicsökkentés "megmentésére" indult alibikampány első aláírása most történt meg. Ez valótlanság. Zuglóban, de vidéken is több helyen már napok óta erőszakosan gyűjtik az adatokat.

2013-03-20 12:25

Az MSZP vezet Komárom-Esztergom megyében

Az MSZP vezet Komárom-Esztergom megyében

Komárom-Esztergom megyében választási győzelemre készül az MSZP az országgyűlési és önkormányzati választásokon, mert a párt mérései szerint átvették a vezetést és megelőzték a Fideszt - mondta az MSZP elnöke hétfőn Oroszlányban, a lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.

2013-01-14 20:02 MTI/mszp.hu