Címke: ÓzdPlatformközi tanácskozás a leszakadt térségek gazdasági-társadalmi helyzetéről

Platformközi tanácskozás a leszakadt térségek gazdasági-társadalmi helyzetéről
A leszakadt térségek problémái kerültek központba az MSZP platformközi tanácskozásán Ózdon.
2017-05-10 18:47 Ózdi Városi Televízió

Ki adott engedélyt politikai rendezvényre egy ózdi óvodában?

Ki adott engedélyt politikai rendezvényre egy ózdi óvodában?

Helyi önkormányzati képviselőjén keresztül az MSZP "lépni fog" a Jobbik elnökének egy ózdi önkormányzati óvodában tett látogatása miatt, azt kérdezve az illetékesektől, hogy ki kért és ki adott engedélyt politikai rendezvényre az óvodában.

2015-06-01 16:05 MTI/mszp.hu

"Pártszolgálatos mentalitás, nyilas virtus"

Pártszolgálatos mentalitás, nyilas virtus az, amit Ózdon a Jobbik művel a "megfigyelési ügy" kapcsán.  Láttuk és olvastuk, hogy Elnök úr is nyilatkozott a közmunkások ózdi csoportjának jogfosztása miatt.

2015-05-14 14:37 mszp.hu

Ujhelyi: több tiszteletet a borsodiaknak!

Ujhelyi: több tiszteletet a borsodiaknak!

Számos vezető európai politikussal, többek között a német delegációvezető Udo Bullmannal (képünkön) is találkozott tegnap Brüsszelben a független miskolci polgármester-jelölt Pásztor Albert és Ózd baloldali polgármester-jelöltje, Veres Zoltán. A két borsodi politikus Ujhelyi István meghívására érkezett az Európai Unió fővárosába. A kétnapos látogatás során elsősorban foglalkoztatási és szociális kérdésekben tárgyaltak lehetséges uniós fejlesztési- és támogatási lehetőségekről. Udo Bullmann mellett Marita Ulvskoggal, az illetékes szakbizottság svédországi, szocialista alelnökével is találkoztak, de rövid egyeztetést folytattak a közlekedési bizottság korábbi brit elnökével Brian Simsonnal és találkoztak az EP olasz delegációjának prominensével, Patrizia Toiaval is.

2014-09-03 11:54 mszp.hu

Közmunkásokkal szedetik le Ózdon a kormányváltók plakátjait

Közmunkásokkal szedetik le Ózdon a kormányváltók plakátjait

Felháborító és kicsinyes módszer, hogy a fideszes hatalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is közmunkásokat használ arra, hogy eltávolíttassa a kormányváltók plakátjait. Ózdon, a helyi 3. számú választókörzetben a Vasvár úton egy fiatalember zsákba gyűjtötte össze többek között Nyakó Istvánnak, a kormányváltók jelöltjének jogszerűen kihelyezett kampányanyagait. Amikor megkérdezték tőle, hogy ezt miért teszi, azt felelte: ózdi közmunkásként társaival együtt a „főnökség” berendelte egy kis „plusz pénzért” munkára, „szemetet gyűjteni”.

2014-04-06 10:24 mszp.hu

Keleten a helyzet…

Keleten a helyzet…

…változatlanul rossz. Sőt, Ózdon és Kazincbarcikán az élet még rosszabb, mint 4 éve. Mesterházy Attila és országjáró csapata hazánk talán leghátrányosabb helyzetű térségében járt.

2014-03-24 17:39 mszp.hu

Orbán 4 éve még testőrök nélkül ígért Ózdon

Orbán 4 éve még testőrök nélkül ígért Ózdon

Orbán Viktor négy éve még testőrök hada nélkül, egy Ózdi padra felállva, a nép között ígért. Orbán Viktor tegnap zárt gyárkapuk mögött, előre kiválogatott hallgatóság és udvari sajtósok előtt tűnt fel ismét a városban.

2014-02-28 14:27 mszp.hu

Messzire mutat az ózdi kórházban kialakult helyzet

Messzire mutat az ózdi kórházban kialakult helyzet
2013-09-10 16:17

Ózdon és környékén az emberek választ várnak

Ózdon és környékén az emberek választ várnak

Mindenkinek alkotmányos joga van az egészséghez. Még az alaptörvény is kimondja, hogy az állam köteles e jog érvényesülését az ellátás megszervezésével garantálni.

2013-09-09 15:53

A tanulságokat parlamenti keretek között kell levonni

A tanulságokat parlamenti keretek között kell levonni

Az MSZP szerint az ózdi vízkorlátozás ügyével kapcsolatos tanulságokat parlamenti keretek között kell levonni.

2013-08-09 11:51 MTI/mszp.hu
«12»