Címke: Pásztor AlbertJó reggelt, miskolci Fidesz!

Jó reggelt, miskolci Fidesz!

A miskolci Fidesz szóvivője és az oknyomozásban élen járó önkormányzati tévé az elmúlt órákban felfedezte azt, amit már két hete mindenki tud az országban: Pásztor Albert független polgármesterjelölt a miskolci baloldal támogatásával kéri a városlakók bizalmát.

2014-07-17 23:53 mszp.hu

Pásztor Albert valamennyi miskolci polgármestere akar lenni

Pásztor Albert valamennyi miskolci polgármestere akar lenni

Miskolc és a miskolciak kezükbe akarják venni sorsukat, itt akarják megoldani, orvosolni a város bajait, ehhez együttműködésre, toleranciára van szükség - hangoztatta Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt hétfői sajtótájékoztatóján.

2014-07-14 16:23 MTI/mszp.hu

Miskolcnak szüksége van a rendre és nyugalomra!

Miskolcnak szüksége van a rendre és nyugalomra!

Tragikomikus, ahogyan a Jobbik és a Fidesz egymással versengve arra próbálja meg rávenni a miskolciakat, hogy ne támogassák a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert dr. Pásztor Albertet, azt a keménykezű rendőri vezetőt, akinek a teljesítményét ők maguk is elismerték 2011-ben, Miskolc Pro Urbe díjának odaítélésekor.

2014-07-11 16:20 mszp.hu

Hegyi Gyula: Ha én miskolci lennék

Hegyi Gyula: Ha én miskolci lennék

Szeretem Miskolcot. Szeretem, mert van karaktere, mert izgalmasan egyesíti a polgári és a szocialista hagyományokat, mert érdekes és őszinte város. Szeretem sokarcúságát, az avasi temetőt, a vasgyári telepet, az egyetemi negyedet és a város fölé magasodó hegyeket. Szeretem a miskolci villamost is.

2014-07-08 21:31 stop.hu