Címke: pazarlásA Várkert Bazár továbbra is a Fidesz-kormány szimbóluma: máris omlik

A Várkert Bazár továbbra is a Fidesz-kormány szimbóluma: máris omlik
A Várkert Bazárt az elmúlt években legalább ötször adták át, és a Fidesz megpróbálta kényszeres kultuszépítése középpontjába helyezni: rendezvényeket, állami eseményeket, Orbán Viktor kedvenc előadóját vonultatták fel, hogy indokolják a milliárdos pazarlást.
2017-11-28 10:29 mszp.hu

Stadionok helyett kórházakra költ áprilistól a Mesterházy-kormány

Stadionok helyett kórházakra költ áprilistól a Mesterházy-kormány

Egészségügyi katasztrófát szabadít Magyarországra a Fidesz. Kórházak működése állhat le fizetésképtelenség miatt: már most több gyógyító intézményben nem tudják beszerezni a megfelelő gyógyszereket, nincs pénz villanyszámlára, nem képesek biztosítani a napi működés alapvető feltételeit.

2014-03-04 13:47 mszp.hu

Lóvá tett ország

Lóvá tett ország

Orbán mindent megígért, és semmit nem tartott be. Ígért egymillió munkahelyet, a korrupció megszüntetését, a közbiztonság két hét alatti rendbetételét, a szélsőjobbosok hazazavarását, a pedagógus életpályamodellt, és a felesleges állami kiadások drasztikus csökkentését. Ebből semmit sem sikerült megvalósítania.

2013-01-12 12:36

A Fidesz kockakővel vesz szavazatot?

A Fidesz kockakővel vesz szavazatot?

Megszorítás ér megszorítást, kevés a munka, ami van az is bizonytalan, fiatalok tízezrei hagyják el az országot, a Fidesz mégis pazarol. Tereket újít, hazug kommunikációra költ.
 

2012-10-25 15:05