Címke: pedagógus napPedagógusnap: köszönet és hála azoknak, akik a jövőt építik

Pedagógusnap: köszönet és hála azoknak, akik a jövőt építik
Mindannyian hálásak lehetünk azoknak a tanároknak, akik a mai napig dolgoznak a magyar iskolákban. Ők azok, akik a hátukon viszik az ország jövőjét, akik nap mint nap bemennek az iskolákba, és teszik, amit hivatásukként választottak: gondoskodnak a jövőnkről.
2017-06-04 12:02 mszp.hu

Visszaállítjuk az oktatás szabadságát!

Visszaállítjuk az oktatás szabadságát!
Kunhalmi Ágnes a közelgő pedagógusnap alkalmából arról beszélt, ma Magyarországon a tanárok a "hatalom hálójában", "pártpolitikai ideológiával átitatott, napi fenyegetésektől sem mentes, buta, logikátlan, központosított rendszerben" próbálnak a gyerekekre koncentrálni.
2017-05-30 10:53 MTI/mszp.hu

Csak tisztelet – csak köszönet

Csak tisztelet – csak köszönet

Lassan véget ér ez a tanév is. Elfáradtál. Köszöntöttek? Ha igen, se nagyon vetted észre. Köszöntöttek ma egyáltalán – szép, üres szavakon túl is? Aligha. Az ünnepre szóló elismeréseket is megkurtították, hiszen egy részét „azok” találták ki. Eltörölték hát, nehogy eszedbe jussanak azok a korábbi évek…

2015-06-08 17:37 mszp.hu

Az MSZP új oktatási kultúrát honosítana meg

Az MSZP új oktatási kultúrát honosítana meg

Az MSZP szeptembertől egy éven át tartó párbeszédet indít a magyar oktatás problémáiról annak érdekében, hogy egy új pedagógusi kultúrát lehessen meghonosítani Magyarországon. Erről Kunhalmi Ágnes, a szocialisták oktatáspolitikusa, az MSZP fővárosi elnöke beszélt vasárnap a pedagógusnap alkalmából, a budapesti Hősök terén tartott sajtótájékoztatóján.

2015-06-07 11:53 mszp.hu/MTI

Tisztelt Pedagógusok!

Tisztelt Pedagógusok!

A ma iskolája a holnap Magyarországáról szól. Ha valakik igazán ismerik ezt az országot, azok Önök. Együttélésünk minden baja, kínja, szegénysége, és reménytelensége az iskolában csapódik le. A gyermekek magukkal hordozzák mindezt az osztálytermekbe, ahol Önök szembesülnek mindezzel.

2014-06-01 11:20 Facebook - Kunhalmi Ágnes

Köszöntünk benneteket tanár társaink!

Köszöntünk benneteket tanár társaink!
2014-06-01 10:01 mszp.hu

A tanároknak köszönhetően működik még az oktatási rendszer

A tanároknak köszönhetően működik még az oktatási rendszer

Csak a pedagógusoknak köszönhető, hogy „a Fidesz okozta káoszban” még működik az iskolai és az óvodai oktatási rendszer, figyelnek a gyermekekre, oktatják őket még akkor is, ha egzisztenciájuk és egészségügyi állapotuk az elmúlt három évben folyamatosan romlott - hangoztatta Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

2013-06-02 13:45 MTI/mszp.hu

Pedagógus napra

Pedagógus napra

Pedagógus napon nincs helye szomorúságnak! Ezen a napon a tisztelet és köszöntés megszolgált jutalmunk: megint egy tanéven át azt tehettük, amire felesküdtünk. Azt tettük, ami a hivatásunk, azt csináltuk, amihez csak mi értünk: oktattuk-neveltük a ránk bízott gyermekeket, diákokat.

2013-05-31 11:46