Címke: rendőrökSzent György napjára

Szent György napjára
Sárkányölő Szent György napján köszöntjük a rendőrség állományát. Köszönjük, hogy a közismerten nehéz körülmények ellenére felesküdtek, és hazánk polgárainak biztonsága érdekében nap, mint nap vállalják e számos veszéllyel, lemondással és jogkorlátozással együtt járó hivatást.
2018-04-24 12:34 mszp.hu

Döbbenet és részvét

Döbbenet és részvét
Az egész ország megdöbbenve áll azelőtt, hogy ma Bőnyben fegyverrel támadtak rendőrökre. Az MSZP részvétét fejezi ki a szolgálatteljesítés közben életét vesztett rendőr hozzátartozóinak és az egész rendőri szervezetnek.
2016-10-26 16:14 mszp.hu

Ajánlják fel a nyomravezetői díjat a két robbantásban megsérült rendőrnek!

Ajánlják fel a nyomravezetői díjat a két robbantásban megsérült rendőrnek!
Az országos rendőrfőkapitány tájékoztatásra szerint "klasszikus felderítő munka során" jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a Teréz körúti robbantás szerda délután elfogott gyanúsítottjához, ezért nem kell kifizetni a nyomravezetői díjat senkinek.
2016-10-20 15:23 mszp.hu

Szent György napjára

Szent György napjára
Kívánjuk, hogy a mai nap a rendőrök számára az ünneplésről szóljon! Magyarország háláját és megbecsülését fejezi ki azoknak a nőknek és férfiaknak, akik hazánk polgárainak biztonsága érdekében nap mint nap vállalják a számos veszéllyel, lemondással és jogkorlátozással járó hivatást.
2016-04-24 11:09 mszp.hu

A Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj adományozása

A Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj adományozása
Úgy gondolom, nincs ember ma Magyarországon, aki ne értesült volna a migráns helyzetről valamilyen formában és nincs olyan ember, akinek ne lenne véleménye az üggyel kapcsolatban. Ez érezhetően megosztja a lakosságot. Viszont egyben, egyetért mindenki: a határra kivezényelt rendőrök rengeteget dolgoztak és a bérezésen kívül egyéb elismerésben is részesíteni kell őket.
2016-01-15 15:35 mszp.hu

Átmeneti intézkedések helyett valódi megoldásokat!

Átmeneti intézkedések helyett valódi megoldásokat!

Pintér Sándor bejelentette, az egész országra kiterjesztik a 24 órás rendőri jelenlétet biztosító közbiztonsági programot. Az észak-keleti megyékben már láttuk mit jelent ez: a Készenléti Rendőrség folyamatos utaztatását az ország egyik végéből a másikba, a rendőri állomány folyamatos túlóráztatását, az igazgatásrendészeti és bűnügyi állomány utcára vezénylését és elvonását tényleges munkájától. Egy ilyen intézkedéssorozatnak válsághelyzetben, átmeneti jelleggel van létjogosultsága. Rendszerszerűen azonban alkalmatlan az ország közbiztonságának javítására. Hosszú távon sem a kizsigerelt KMB-s és közterületi járőrállomány állandó túlóráztatása, sem a helyismerettel nem rendelkező készenléti rendőrök vezénylése nem jelent megoldást. Amint elfogynak a túlórapénzek, és a Készenléti Rendőrség is visszavonul a laktanyáiba, az elszegényedett kistelepülések és a külvárosi lakótelepek lakói ugyanolyan, vagy még nagyobb közbiztonsági problémákkal szembesülnek.

2014-07-14 17:40 mszp.hu

Kevesebb rendőr, romló közbiztonság

Kevesebb rendőr, romló közbiztonság
2014-01-31 18:41