Címke: Rogán AntalRogánnak több a kiadása, mint a fizetése

Rogánnak több a kiadása, mint a fizetése

Még egy tál bableves sem kerülhetne a Rogán család asztalára, ha a Fidesz frakcióvezetője (és az V. kerület polgármestere) a vagyonnyilatkozata szerinti fizetéséből állja 240 négyzetméteres budai luxuslakása kiadásait és egyéb költségeit. Mindezt Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke tette közzé Budapest V. kerületi önkormányzata előtti sajtótájékoztatóján, melyet Kerék-Bárczy Szabolccsal, a kormányváltók helyi képviselőjelöltjével tartott. A két politikus bejelentette: vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Rogánnal szemben az Országgyűlés Mentelmi bizottságnál.

2014-04-01 16:16 mszp.hu

Egy a tábor, egy a lopás: Rogán Budán ’pasáskodik’

Egy a tábor, egy a lopás: Rogán Budán ’pasáskodik’

Orbán Viktor vonja vissza Rogán Antal képviselőjelöltségét Budapest 1. számú országgyűlési választókerületéből – szólította fel a Fidesz elnökét Kerék-Bárczy Szabolcs. A kormányváltók jelöltje szerint meg kell állítani Rogán és barátainak harácsolását, nem folytatódhat a visszaélés a közpénzekkel és a közhatalommal. Sem Rogán Antal, sem a Fidesz nem érdemli meg, hogy ezt folytassák.

2014-03-31 17:39 mszp.hu

Rogán Antal saját maffiapártjában nézzen körül!

Rogán Antal saját maffiapártjában nézzen körül!

Rogán Antal az MSZP-től kér magyarázatot egy olyan magánember ügyeiről, akivel szemben a hatóságok már végzik a dolgukat. Pedig Rogán Antal saját maffiapártjában könnyebben megtalálhatja a magyar néppel szembeni bűnök elkövetőit.

2014-03-11 12:25 mszp.hu

Rogán Antal ne álljon az offshore-lovagok mellé!

Rogán Antal ne álljon az offshore-lovagok mellé!

Hétfő óta tudjuk, hogy a hazánkba olcsón érkező földgáz hasznát egy homályos hátterű társaság teszi zsebre. Az állami MVM Partner Zrt. az osztrák vezetéken jövő gáz nagy részét évekig átengedte az offshore hátterű MET Magyarország Energiakereskedő Zrt-nek, amely ezt továbbértékesítve évi 35 milliárd forintos extraprofitot tett szert.

2014-02-01 12:16 mszp.hu

Handó Tünde egyetért Rogán Antallal?

Handó Tünde egyetért Rogán Antallal?

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője nyilatkozatával súlyosan megsértette a bíróságok függetlenségét. A nyilatkozatban foglaltakkal kapcsolatban tiltakozott, és a frakcióvezető szavait visszautasította a Magyar Bírói Egyesület, a Kúria elnöke és a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke. Az Országos Bírósági Hivatal elnöke azonban mindeddig nem tette meg.

2013-12-05 15:07

Sok hűhó semmiért - reagálás Rogán Antal "bejelentésére"

Sok hűhó semmiért - reagálás Rogán Antal

Rogán Antal mai bejelentése szerint a Fidesz most éppen a leszerepelt árfolyamgát kiszélesítésére készül a bajba jutott devizahitelesek megmentése érdekében. Az árfolyamgát nem megoldás, hanem a Fidesz által gerjesztett probléma elodázása.

2013-11-04 16:32

Kézzelfogható nacionalizmus

Kézzelfogható nacionalizmus

A belvárosban állított Horthy-szobor messze túlmutat önmagán: a szélsőjobboldali parlamenti párt részvételével lezajlott budapesti szoboravatás ma ismét megmutatta: a szélsőjobboldali eszmék visszaszivárgása nem szűnik, sőt: fenyegetőbb, mint Magyarország rendszerváltás utáni történetében bármikor.

2013-11-03 10:54

Nyílt levél Rogán Antal részére

Nyílt levél Rogán Antal részére

Érdeklődéssel olvastuk nyilatkozatát, amelyet az E.ON visszavásárlását vizsgáló bizottsággal kapcsolatban juttatott el az MTI-hez. Túl azon, hogy az ön nyilatkozatát egészen röviden a terelés jelzővel lehetne jellemezni, fölmerül három kérdés:

2013-09-25 18:04

A kormány csak az időt húzza a bankoknak adott ultimátummal

A kormány csak az időt húzza a bankoknak adott ultimátummal
2013-09-06 14:58

Nagyobb, igazságosabb és fenntarthatóbb rezsicsökkentést!

Nagyobb, igazságosabb és fenntarthatóbb rezsicsökkentést!
2013-09-05 16:17