Címke: rokkantakA nyugdíjasok szegényen, a rokkantak kisemmizve

A nyugdíjasok szegényen, a rokkantak kisemmizve

Hétfőn Kathiné Juhász Ildikó megyei elnök és Korózs Lajos az MSZP Országos Elnökségének a tagja sajtótájékoztatót és szakmai egyeztetést tartott.

2014-02-28 10:15 mszp.hu

EU-s pénzzel az elesettek ellen?!

EU-s pénzzel az elesettek ellen?!

Az Orbán-kormány minden pénzt, paripát és fegyvert bevetve harcol a rokkantak ellen. Ahelyett, hogy az uniós forrásokkal segítene rajtuk, már az EU-s pénzeket is az elesettek ellen fordítja, és 100 új orvos bevetésével gyorsítaná meg a rokkant-felülvizsgálatokat. Az MSZP számára felfoghatatlan és elfogadhatatlan a Fidesz embertelen hozzáállása az elesettekhez!

2013-09-03 14:04

A kormány üldözöttjei lettek a rokkantak is!

A kormány üldözöttjei lettek a rokkantak is!

A rokkantsági ellátottak kilátástalan helyzetéről tartott ma sajtótájékoztatót Halmi József megyei alelnök, Tóth István elnökségi taggal, aki egy valós történeten keresztül mutatta be a mai magyar rokkantellátásra szorultak helyzetét.

2012-11-22 10:54

„Munkára képes és kész” - a szociális katasztrófa

„Munkára képes és kész” - a szociális katasztrófa

„Munkára képes és kész.” Ezt írják azoknak a felülvizsgálatra behívott rokkant embereknek a neve mellé, akiknek a foglalkoztatását rehabilitációval helyreállíthatónak ítéli a kormány. Ők a jövőben semmilyen ellátásra nem számíthatnak, pedig érdemi rehabilitációra, pláne elhelyezkedésre esélyük sincs.

2012-11-20 08:45