Címke: RTL KlubFrakcióvezetői vita – nézze meg Ön is!

Frakcióvezetői vita – nézze meg Ön is!
Tóth Bertalan szocialista és Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető vitázott csütörtök este az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában.
2017-10-13 09:57 RTL Klub/MTI/mszp.hu

Hazudik a Fidesz az RTL Klub riporterének kitiltása ügyében

Hazudik a Fidesz az RTL Klub riporterének kitiltása ügyében
Az RTL Klub riporterét érintő kitiltással kapcsolatban a sajtóban megjelent kormánypárti állítások nem felelnek meg a valóságnak. A Törvényalkotási bizottság (TAB) üléstermében a riport időpontjában jelen voltunk, és határozottan állítjuk, hogy a bizottsági ülés megkezdésének nem az volt az akadálya, hogy az RTL Klub riportere Vas Imre fideszes képviselőt kérdezte.
2016-05-24 18:24 mszp.hu

RTL Házon kívül – a Fidesz újabb kitiltási botránya

RTL Házon kívül – a Fidesz újabb kitiltási botránya
A Magyar Szocialista Párt kezdeményezte, hogy hívják össze a házbizottság rendkívüli ülését, amelyen magyarázatot kérnek arra, hogy Kövér László házelnök milyen előzmények után döntött úgy, hogy az RTL Klubot határozatlan időre kitiltja az Országgyűlés épületéből - közölte a párt elnöke hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.
2015-11-23 15:37 MTImszp.hu

Az RTL Klub Házon kívül: ez nem a XXI. század!

Az RTL Klub Házon kívül: ez nem a XXI. század!
Az RTL Klub kitiltása az Országgyűlésből a múlt századi elnyomó rendszerek módszereit idézi. A Fidesz szándéka nyilvánvaló: amelyik médiát nem tudják megvásárolni, megfélemlíteni vagy ellehetetleníteni, azt karhatalmi módszerekkel próbálják megakadályozni, hogy az emberekkel közölhessék az igazságot.
2015-11-20 13:08 mszp.hu

Tárgyal-e a kormány egyes médiumok hírszerkesztéséről?

Tárgyal-e a kormány egyes médiumok hírszerkesztéséről?

Az elmúlt napokban számos híresztelés látott napvilágot a magyar kormány és az Rtl Klub televíziót birtokló Bertelsmann-csoport közötti tárgyalás természetéről és témáiról. A megjelent információk alapján a kormány vezető tisztségviselői a tárgyalás részeként kezelik a médium híradójának tartalmát, a tárgyalások során pedig igyekeznek korlátozni, módosítani a független hírszerkesztés gyakorlatát.

2015-01-29 14:10 mszp.hu

Magyarország már nem demokrácia

Magyarország már nem demokrácia

Deutsch Tamás nyíltan elismerte, hogy a reklámadó az RTL Klub ellen irányult. A civil szervezetek ellen pedig nyílt, politikai indíttatású támadássorozat folyik.

2014-09-18 17:44 mszp.hu

Bunkósbotként használja az adóhatóságot a Fidesz

Bunkósbotként használja az adóhatóságot a Fidesz

A mai napon bebizonyosodott, hogy a Fidesz-kormány a sajtószabadság elleni bunkósbotként használja az adóhatóságot.  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ugyanis bejelentette: arra utasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hogy indítson vizsgálatot a RTL Klub televíziót működtető Magyar RTL ellen.

2014-06-25 17:25 mszp.hu

"Mától Magyarország rendőrállam"

2014-06-25 16:26