Címke: Selmeczi Gabriella

Selmeczi Gabriella rágalmaira

Magyarország XXI. századi történetében eddig egy politikus volt, aki külföldön feljelentette saját hazáját. 2003-ban Lisszabonban Orbán Viktor javaslatára a Kereszténydemokrata Internacionálé fogadta el a Magyarországot Kubával és Burmával együtt elítélő határozatot. Az Orbán-kormány katasztrofális nemzetközi megítélését saját magának köszönheti.

2013-01-28 16:15

A Fidesz mai produkciójához

Gratulálunk a Fidesz mai produkciójához, amellyel Orbán Viktor pártjának sikerült végleg bebizonyítania, hogy a saját hatalmának megtartásán kívül semmi más nem érdekli.

2013-01-15 13:07

Elég a népnyúzásból!

Az embereknek elegük van a Fidesz népnyúzó politikájából és szakmaiatlanságából.

2012-12-01 14:50

Selmeczi Gabriella napirend előtti gyalázatára

Az országot romboló fideszes törvény- és hazugsággyár termelőkapacitását látva azt hinné az ember, van a szellemi teljesítményhiánynak egy olyan foka, amelyet már nem lehet alulmúlni. Aztán kiderül: a Fideszben mindig van lejjebb.

2012-11-13 13:58

Egyetértünk

Egyetértünk Selmeczi Gabriellával.

2012-10-28 12:08

Továbbra is a bolondját járatná az emberekkel a Fidesz

Nyilván tudják az újabb Békemenet „civil” szervezői, hogy csak az Orbán-kormány által az utóbbi két hétben bejelentett, közel 770 milliárd forintos megszorítás jövőre 77 ezer forint pluszterhet rak minden egyes magyar ember vállára.

2012-10-18 18:01
«1234»