Címke: Simicskó IstvánSzégyent hoz a honvédségre az újságírónőt bántalmazó Szabó László bármilyen alkalmazása

Szégyent hoz a honvédségre az újságírónőt bántalmazó Szabó László bármilyen alkalmazása
Szégyent hoz a Magyar Honvédségre, hogy a honvédelmi tárca egy nőt bántalmazó személyt alkalmaz, ezért felszólítjuk Simicskó István minisztert, hogy azonnal hatállyal szüntesse meg Szabó László valamennyi megbízatását!
2017-05-10 14:59 mszp.hu

Magyarország biztonsága érdekében azonnal fogjon hozzá a kormány a haderőreformhoz!

Magyarország biztonsága érdekében azonnal fogjon hozzá a kormány a haderőreformhoz!
Simicskó István honvédelmi miniszter ma bejelentette, hogy 2016-ban is elmarad a kecskeméti repülőnap és haditechnikai bemutató. A döntés indokolt lehet a jelen körülmények között, egyben nyílt beismerése a Honvédség tragikus állapotának. Reméljük, hogy ez bejelentés a Hende Csaba nevével fémjelzett politika végét jelenti, amely a katonalétszám folyamatos csökkenésével, a haditechnikai eszközök drámai amortizációjával mára oda juttatta a Honvédséget, hogy már egy haditechnikai bemutató lebonyolítása is megoldhatatlan kihívást jelent.
2015-11-18 14:12 mszp.hu

Simicskó István mert nagyot álmodni

Simicskó István mert nagyot álmodni

Az Orbán-kormány sportért felelős államtitkára szerint merhetünk nagyot álmodni: 2028-ban olimpiát rendezhetünk, mivel Magyarország további gazdasági növekedéssel és változatlan költségvetési fegyelemmel kalkulálhat.

2014-03-04 15:43 mszp.hu

Most megkaptuk

Most megkaptuk

Napok óta vártuk a Fidesz válaszát arra az egyszerű kérdésre, hogy sok-e 670 ezer forint egy 15 perces telefonos segítségért Orbán Viktor tanácsadójának. Simicskó Istvántól most aztán megkaptuk.

2013-08-02 14:56