Címke: spéder zoltánA bandaháború folytatódik, de miért csak a volt fideszesek ügyében nyomoz Polt Péter?

A bandaháború folytatódik, de miért csak a volt fideszesek ügyében nyomoz Polt Péter?
Itt volt az ideje, hogy a Polt Péter vezette főügyészség, ha csak részlegesen is, de végre összeszedje magát és összeszedje a kegyvesztetté vált Fidesz-közeli üzletember, Spéder Zoltán gyanús ügyeit. Elvárjuk azonban, hogy Polt Péterék ne csak a fideszes bandaháború keretében fogjanak fegyvert, hanem a mai napig aktív fideszes fehérgalléros bűnözőkre is hasonló vehemenciával vadásszanak!
2016-10-17 15:46 mszp.hu

Mengyi Roland csak "gyalogáldozat"

Mengyi Roland csak "gyalogáldozat"
Az MSZP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását sürgeti annak kiderítésére, miként kerülhetett "Spéder Zoltán befolyása alá a Magyar Posta" egy darab, 50 millió forintért megvásárolt részvénnyel.
2016-08-19 13:15 MTI/mszp.hu

A fideszes "bandaháború" miatt a posta dolgozói lehetnek veszélyben

A fideszes "bandaháború" miatt a posta dolgozói lehetnek veszélyben
Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kezéből "kicsavarták" a Magyar Postát, amelyben barátja, Spéder Zoltán, az FHB vezetője, olyan befolyásra tett szert, hogy képes volt "blokkolni az állami döntéshozatali mechanizmusokat". Kormányzati döntések segítették, hogy Spéder Zoltán "adja az igazgatótanács, a felügyelőbizottság tagjainak felét" - tette hozzá.
2016-07-31 13:09 mti.humszp.hu

Mennyibe kerül Spéder Zoltán barátsága?

Mennyibe kerül Spéder Zoltán barátsága?
Hiénakormánynak nevezte Szakács László a Fidesz-kormányt, amiért veszélybe sodorja az emberek megtakarításait.
2016-06-23 14:50 mszp.hu

Azonnali tájékoztatást várunk a Portik- és a Spéder-ügyben

Azonnali tájékoztatást várunk a Portik- és a Spéder-ügyben
Portik Tamás terhelő vallomása súlyos árnyékot vet ma már nem csak Rogán Antalra, de a teljes magyar kormányoldalra is. Portik állításait a hatóságoknak ki kell vizsgálniuk. Ugyanakkor a büntetőjogi kérdéseken kívül az ügynek komoly nemzetbiztonsági vonatkozásai is lehetnek. Ezért azonnali írásbeli tájékoztatást várunk a Belügyminisztériumtól a Rogán-Portik-ügy esetleges nemzetbiztonsági kockázatainak mielőbbi tisztázása érdekében.
2016-06-21 14:24 mszp.hu