Címke: Szabad Európa NapjaOrbán azt teszi Szlovéniában, amivel Sorost vádolja Magyarországon

Orbán azt teszi Szlovéniában, amivel Sorost vádolja Magyarországon
Az MSZP szerint Orbán Viktor és "a kegyelméből meggazdagodott körök" beavatkoznak Szlovéniában a választási kampányba, a szomszédos ország belügyeibe, és a kormányfő ezzel azt teszi az európai uniós tagállamban, amivel Soros Györgyöt vádolja Magyarországon.
2018-05-30 13:11 MTI/mszp.hu

A térség sorsa Orbán személyes játékszerének áldozatává vált

A térség sorsa Orbán személyes játékszerének áldozatává vált
Magyarország legnagyobb problémája az igazságtalanság, egyre több ember él mélyszegénységben, miközben a kormány presztízsberuházásokra költi a pénzt - mondta az MSZP elnöke kedden Szolnok és Zagyvarékas között a 32-es úton, az M4-es autópálya leállított építkezésénél tartott sajtótájékoztatón.
2017-11-14 22:03 MTI/mszp.hu

A választási bizottság megint megrendelésre dolgozott

A választási bizottság megint megrendelésre dolgozott
A Nemzeti Választási Bizottság mai ülésén a Fidesz megrendelésére betiltotta a PM október 2-i Kossuth téri rendezvényét, ugyanakkor az MSZP Vörösmarty téri rendezvénye ügyében péntekre halasztotta a döntést.
2016-09-28 19:19 mszp.hu

Reagálás Hollik István sajtótájékoztatójára

Reagálás Hollik István sajtótájékoztatójára
Október 2-án aki otthon marad, Európában marad.
2016-08-09 15:00 mszp.hu

A magyar fiatalok legnagyobb ellensége Orbán Viktor

A magyar fiatalok legnagyobb ellensége Orbán Viktor
Orbán Viktor valószínűleg összekeverte a magyar fiatalságot a saját vejével, amikor Tusnádfürdőn azt mondta: „ha egy közép-európai fiatal rendesen dolgozik, ha tiszteli a hagyományokat és a szüleit, akkor ma jobban fog élni, mint a szülei.” Ám a magyar fiatalság nem egyenlő Orbán rokonságával. Ma egy magyar pályakezdő jószerivel csak akkor tud boldogulni, ha hozzátartozója valamelyik fideszes politikusnak, vagy ha kiballag a Keleti pályaudvarra, felszáll egy vonatra, néhány határral később leszáll és dolgozni kezd.
2016-07-25 12:45 mszp.hu

A kvótanépszavazás buta üzenet Brüsszelnek

A kvótanépszavazás buta üzenet Brüsszelnek
A Magyar Szocialista Párt (MSZP) tagjai nem vesznek részt az október 2-ra kiírt népszavazáson, helyette az első Szabad Európa-napot kívánják megtartani - jelentette ki Molnár Gyula, az ellenzéki párt újonnan megválasztott elnöke szombaton Keszthelyen, ahol Mesterházy Attilával, a párt korábbi elnökével közösen tartott sajtótájékoztatót.
2016-07-09 15:57 MTI/mszp.hu

Október 2. legyen a Szabad Európa Napja!

Október 2. legyen a Szabad Európa Napja!
Kedves Barátaim! Pár nappal ezelőtt egy új, normális Magyarország építését vázoltam pártom elnökválasztó gyűlésén. Ebben is megfogalmaztam: nem az számít elsősorban, hogy ki jobb- és ki baloldali, hanem az, hogy magyarok vagyunk, és egymással együttműködve, szakértelemre építve jöhetünk ki abból a zsákutcából, amibe a Fidesz-kormány elmúlt hat éve sodorta az országot.
2016-07-08 14:25 mszp.hu