Címke: Szabad sáv'Az útnak az első negyedén túl vagyunk'

'Az útnak az első negyedén túl vagyunk'

Az első sokkhatáson túl vagyunk - fogalmazott az MSZP elnöke a Klubrádió, Szabad sáv c. műsorában, hozzátéve, hogy az eredmény, ami az országgyűlési választáson született, megdöbbenést és csalódást okozott.

2014-04-30 10:11 Klubrádió

Mesterházy Attila a Klubrádió Szabad sáv című műsorában

Mesterházy Attila a Klubrádió Szabad sáv című műsorában

Mesterházy Attila a Klubrádió Szabad sáv című műsorában. (2014. március 31.)

2014-04-01 13:10 Klubrádió/mszp.hu

Nem véletlenül fél a Fidesz - Mesterházy Attila a Szabad Sávban

Nem véletlenül fél a Fidesz - Mesterházy Attila a Szabad Sávban

A Fidesz érdeke, hogy a Simon Gábor-ügy hosszú távon folyamatosan kampánytéma legyen, ezért is kell lezárni gyorsan – mondta a Szabad Sávban Mesterházy Attila, az összefogás miniszterelnök-jelöltje. Hozzátette, az MSZP nem nyomozóhatóság, azon túl, hogy természetesen megkérdezik az adott személytől, hogy tudja-e tisztázni a pénz eredetét, innen kezdve egy pártnak sok eszköze nincs. Az lenne a legjobb, ha minél hamarabb kiderülne mi az igazság. Mesterházy Attila elmondta, személyesen és telefonon is beszélt Simon Gáborral, négy órán belül kiléptették a pártból. Simon Gábor elmondta, a pénz a politika előtti életéhez kötődik. Azt reméli, hogy a NAV-os vizsgálat kideríti és minél hamarabb, hogy mi az igazság.

2014-02-25 11:06 Klubrádió/mszp.hu

Megvan az MSZP erzsébet- és terézvárosi képviselőjelölt-jelöltje

Megvan az MSZP erzsébet- és terézvárosi képviselőjelölt-jelöltje

Megbontotta a rendszerváltás egyik fő vívmányát a kormány az oktatási rendszer átalakításával – mondta el a Klubrádió Szabad sáv című műsorában szerda este Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja, aki arról is beszélt, hogy ha szükséges, az MSZP nem zárja ki az együttműködést más ellenzéki pártokkal.

2013-01-24 11:30 Klubrádió/atv.hu