Címke: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeSzínes önkormányzatok

Színes önkormányzatok

Halmi József, megyei alelnök a diákmunkával és az ÖNHIKI–vel (önkormányzatok támogatása) kapcsolatban tartotta keddi sajtótájékoztatóját. A képviselő kijelentette, sajnos az önkormányzatok nem egyformák, szín szerint vannak megkülönböztetve, néha politikai, néha személyes okokból.

2014-08-05 15:36 mszp.hu

A kormány ellehetetleníti a megyei termelőket

A kormány ellehetetleníti a megyei termelőket

Súlyos hiba, az amatőrség jele, ahogyan a kormány a meggytermelőkkel elbánt – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János, megyei elnök.

2014-07-31 17:44 mszp.hu

Van–e Magyarországon szegénység?

Van–e Magyarországon szegénység?

Ha a Fidesz politikájára és a képviselőik nyilatkozatára hagyatkozunk, akkor kijelenthetnénk, hogy minimális Magyarországon ma a szegénység. Hiszen Czibere Károly, a szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár is így nyilatkozik – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Halmi József, megyei alelnök.

2014-07-25 09:49 mszp.hu

Több ezer mázsa meggy maradt a fán

Több ezer mázsa meggy maradt a fán

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei központjának irodája előtt tartotta csütörtökön sajtótájékoztatóját az agrártermelők érdekét képviselve Halmi József, megyei alelnök.

2014-07-18 09:29 mszp.hu

Szavazzatok megyénk jelöltjére!

Szavazzatok megyénk jelöltjére!

Halmi József, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében alelnökként dolgozik mellettem. Az a személy, aki mindig kiveszi a munkából a részét. Idejét, energiáját nem kímélve az MSZP programjával, ideológiájával, céljaival azonosulva dolgozik. Odaadását a párt építése, a párt sikeréért való küzdelem, és a környezetében élők jobbítása jellemzi.

2014-07-16 12:09 mszp.hu

Halmi József Ópályi romatelepére invitálja Czibere államtitkár urat

Halmi József Ópályi romatelepére invitálja Czibere államtitkár urat

Halmi József, megyei alelnök hétfői sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy két megyéből származó államtitkár is nagyon fontos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének, hiszen itt nagyon sok szegény ember, rokkant nyugdíjas, munkanélküli és roma lakos él.

2014-06-16 15:18 mszp.hu

Alacsony meggy árak

Alacsony meggy árak

Halmi József, megyei alelnök a meggyszezon kezdetén az alacsony meggy árakra hívta fel a közvélemény, a kormányzati képviselők és szakmai szervezetek figyelmét.

2014-06-16 14:08 mszp.hu

Segítség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének

Segítség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének

Veres János, az MSZP megyei elnöke sajtótájékoztatón gratulált azoknak a politikusoknak, akik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselőként kormányzati tisztséget is fognak viselni. – A munkájuk megítélésénél azt fogjuk elsődleges szempontnak tekinteni, hogy képviselőként, államtitkárként, miniszterként milyen eredményeket érnek majd el a megye felzárkóztatása érdekében – mondta, s hozzátette: javaslatokkal is élni fognak, ahogy ezt eddig is tették.

2014-06-13 09:23 mszp.hu

Vasárnap EP-választás!

Vasárnap EP-választás!

Veres János és Mudri György, az MSZP két megyebeli EP-képviselőjelöltje buzdította pénteken megyénk lakosságát a vasárnapi szavazásra.

2014-05-24 14:32 mszp.hu

Köszönet a baloldali szavazóknak!

Köszönet a baloldali szavazóknak!

Az MSZP megyei elnöksége, dr. Veres János, elnök, dr. Legény Zsolt és Halmi József, alelnökök a sajtó nyilvánossága előtt köszönték meg a baloldali szavazóknak, aktivistáknak, támogatóknak, delegáltaknak a kampányban végzett munkájukat.

2014-04-10 09:17 mszp.hu