Címke: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeA kormányváltók helyben is erősek!

A kormányváltók helyben is erősek!

A nyírbogáti tüntetésről érkezve tartott pénteken sajtótájékoztatót Halmi József megyei alelnök, Helmeczy László, a kormányváltó erők képviselőjelöltje és Kónya Péter, az Együtt társelnöke.

2014-03-29 14:52 mszp.hu

’Jelölti vitát kezdeményeztünk’

’Jelölti vitát kezdeményeztünk’

Dr. Helmeczy László, a kormányváltó erők nyírbátori képviselőjelöltje nyilvános jelölti vitára hívta dr. Simon Miklóst, a Fidesz - KDNP képviselőjelöltjét.

2014-03-18 17:40 mszp.hu

Valós munkahelyeket, valós béreket teremtünk!

Valós munkahelyeket, valós béreket teremtünk!

Dr. Veres János, megyei elnök keddi sajtótájékoztatóján a kormányváltó erők programjának két pontját emelte ki, amelyeket a megyénk szempontjából elsődleges kérdésnek érez.

2014-03-18 17:33 mszp.hu

Gazdasági növekedést fogunk teremteni együtt a hazai vállalkozásokkal

Gazdasági növekedést fogunk teremteni együtt a hazai vállalkozásokkal

Az összefogás vállalkozások fejlesztésére irányuló vállalásait ismertette szerdán dr. Veres János a megye sajtónyilvánossága előtt.

2014-02-26 13:51 mszp.hu

Lábbal tiporja a kormány a szociális biztonságot

Lábbal tiporja a kormány a szociális biztonságot

„A szociológusok között a legjobb politikus, a politikusok között a legjobb szociológus.” – így mutatta be hétfőn Nyíregyházán Jeszenszki András, a baloldali összefogás képviselőjelöltje Korózs Lajost, az MSZP országos elnökségi tagját a sajtó képviselőinek.

2014-02-24 19:46 mszp.hu

Megyei közgyűlés

Megyei közgyűlés

Veres János a megyei közúthálózat felújításával kapcsolatban tett napirend előtti felszólalást a mai megyei közgyűlésen. Felvetette, hiába készítette el a szakmai javaslatokat a közútkezelő, az útügyi biztos, aki megyénkben is fideszes politikus, nem szakmai, hanem politikai döntést hozott.

2014-02-20 15:06 mszp.hu

Kérdések a kampány kezdetén

Kérdések a kampány kezdetén

Az elmúlt néhány nap tapasztalataiból adódóan komoly kérdéseket feszegetett a megyei sajtó nyilvánossága előtt Halmi József, a baloldali összefogás képviselőjelöltje.

2014-02-20 09:18 mszp.hu

Agrárbékét hirdet az MSZP

Agrárbékét hirdet az MSZP

Az agrárágazat időszerű kérdéseiről fejtette ki álláspontját szerdán tartott sajtótájékoztatóján Halmi József, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöke, a párt képviselő-jelöltje.

2014-02-13 14:48 mszp.hu

Megyei földmutyi

Megyei földmutyi

Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete nevében dr. Veres János elnök keddi sajtótájékoztatóján felszólította a Fidesz-kormányt és a kormány megyei igazgatási szakembereit, hogy függesszék fel az összes olyan szerződést, amelyet nem szabályos előzményekkel, nem megfelelő döntési eljárással kötöttek meg az elmúlt időszakban. Különösen fontosnak nevezte a megyében megkötött földbérleti szerződések felfüggesztését.

2014-02-13 10:59 mszp.hu

Közfoglalkoztatás Fidesz módra

Közfoglalkoztatás Fidesz módra

A közmunka témakörében tartott pénteken sajtótájékoztatót Halmi József, az MSZP megyei alelnöke, Győrtelek polgármestere, a demokratikus ellenzék képviselőjelöltje.

2014-02-10 11:57 mszp.hu